El SICTED es una buena opción para que, además de cumplir lo que exige la ley
Le entregan a Manacor distintivos SICTED por calidad turística para siete nuevas empresas donde están las playas y el Hotel Playa Moreia de S'Illot de la familia Juan
Manacor son los Vinos Toni Gelabert, la cafetería Las Golondrinas, los establecimientos hoteleros Apartotel Club Cala Romaní, Apartamentos Arcos Playa, Apartamentos Playa Moreia, el Club S'Illot.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/04/2019 - 15:17:11
Sistema Integral de Calidad Turística en Destino (SICTED) en las empresas del sector turístico y de servicios que se han adherido a este sistema de certificación de calidad.

El Ayuntamiento de Manacor entrega nuevos distintivos SICTED en restaurantes, playas y empresas turísticas del municipio. El Departamento de Turismo del Ayuntamiento de Manacor ha entregado esta mañana siete nuevos distintivos del Sistema Integral de Calidad Turística en Destino (SICTED) en las empresas del sector turístico y de servicios que se han adherido a este sistema de certificación de calidad.

Al acto de entrega han asistido la concejala de Turismo y Cultura, Antonia Llodrà, y el delegado territorial de Porto Cristo, Cala Anguila, Cala Mendia y s'Estany d'en Mas, Joan Gomila, además de los responsables de los negocios distinguidos con el certificado SICTED. "Este proyecto demuestra que tanto el Ayuntamiento como los empresarios turísticos del municipio estamos comprometidos y trabajamos con el mismo objetivo: la calidad de nuestra oferta turística", explicó la concejala de Turismo. "Tenemos un potencial turístico de primer orden y todos tenemos claro que nuestra oferta turística también debe ser de primera", añadió Antonia Llodrà.

Todas las empresas turísticas que deseen adherirse a este programa pueden informarse en la Delegación de Turismo del Ayuntamiento de Manacor.

Las nuevas empresas que desde ahora podrán lucir el distintivo SICTED de calidad turística en el municipio de Manacor son los Vinos Toni Gelabert, la cafetería Las Golondrinas, los establecimientos hoteleros Apartotel Club Cala Romaní, Apartamentos Arcos Playa, Apartamentos Playa Moreia, el Club S'Illot, además de todas las playas urbanas del término municipal de Manacor.

El SICTED es un proyecto de mejora de la calidad turística promovido por la Secretaría General de Turismo y la Federación Española de Municipios y Provincias que trabajan con empresas y servicios turísticos con el fin de mejorar la experiencia y la satisfacción del turista que visita un destino . "Las últimas reformas legales exigen a las empresas turísticas que cuenten con un certificado de calidad y desde la administración pública trabajamos para darlo conocer e implantarlo", ha explicado la técnica de Turismo, Magdalena Torres.

"El SICTED es una buena opción para que, además de cumplir lo que exige la ley, ofrece a los empresarios mesas de calidad para coordinar actuaciones y canalizar demandas con la administración local", añadió la concejala de Turismo, Antonia Llodrà. Las empresas adheridas al SICTED deben cumplir con un manual de buenas prácticas en el que se especifican las pautas a seguir con los clientes, los servicios externos o las instalaciones, entre otros. Todas las empresas turísticas que deseen adherirse a este programa pueden informarse en la Delegación de Turismo del Ayuntamiento de Manacor.

La Fira del Llibre, presentacions de novetats editorials, música, espectacles i conferències ompliran Manacor fins dia 4 de maig. Dimarts dia 23 el claustre de Manacor acollirà la Fira del Llibre i desenes d’activitats. Presentacions de llibres, contacontes, exposicions, conferències, tallers infantils, concerts o concursos literaris juvenils. Aquests són els complements que la Setmana del Llibre ofereix a la tradicional fira que any rere any omple de llibres i roses el claustre de Sant Vicenç de Manacor. “El dia de Sant Jordi, que és quan celebram la Fira del Llibre, cau en plenes vacances escolars, els nins i nines no hi podran assistir amb les escoles però hem organitzat una jornada d’activitats perquè famílies i amics puguin passar-hi una bona estona”, explica la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà.

“Crec que amb totes les activitats que inclou aquest programa queda ben clar que Manacor té vocació de capital cultural i que oferim la nostra proposta a tota la comarca i a tota l’illa”, ha destacat la batlessa de Manacor, Catalina Riera. De fet, la Fira del Llibre és el plat principal del programa d’actes culturals que comença precisament dimarts dia 23 d’abril i dura fins al 4 de maig. Així els jocs, les actuacions musicals i els espectacles teatrals acompanyaran els llibreters, les floristeries i les associacions que durant la Fira del Llibre de dimarts dia 23 seran presents al claustre.

Molt més que una setmana. La Setmana del Llibre d’enguany durarà fins dia 29 d’abril però les activitats continuaran durant el mes de maig. Durant tot aquest temps una trentena d’activitats ompliran el municipi de llibres, música, tallers, espectacles, conferències i dansa. Tot plegat s’organitza “al voltant d’una proposta cultural amb activitats adequades per a totes les edats i repartides pel municipi”, explicà el bibliotecari Antoni Ferrer, que ha coordinat el programa d’actes de la Setmana del Llibre.

La setmana del llibre comença dimarts dia 23 amb la Fira del Llibre. Dimecres dia 24 i dijous dia 25 i divendres dia 26 les biblioteques de Manacor i de Porto Cristo s’ompliran de contacontes, tallers i conferències. A més la música es farà ben present divendres dia 25 a partir de les 20 h al claustre de Manacor amb el concert de Tomeu Matamalas, Trajecte 2019, 52 anys.

Dissabte dia 27 d’abril a partir de les 10 h el Museu de Manacor acollirà personatges de contes que mostraran les seves cases i els seus paisatges amb El bosc encantat. Una activitat que comptarà amb contacontes, llibres, un vermut literari, tapes i música en directe. També dissabte dia 27 a les 12 h a la plaça de Ramon Llull se celebrarà la Ballada popular de Sant Marc, amb el grup Galivança.

Els tallers i les activitats familiars continuaran durant tota la setmana a les diferents biblioteques del municipi. I dijous dia 2 de maig a les 20 h a la biblioteca de Manacor es presentarà el volum que recull totes les ponències que diferents investigadors aportaren a les X Jornades d’Estudis Locals, Fora vila i espais urbans a Manacor. Però la Setmana del Llibre no s’acaba aquí, tallers, més presentacions de llibres, conferències, recitals, dansa, concursos de redacció i moltes coses més formen part del programa que es pot consultar a la web www.manacor.org 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Matambritolll
Ayyyy....se nota quién es socio del "no fiable" Gomila. Que fácil es dar distintivos a socios y amigos.