Esportistes que apadrinen la cursa: PONÇ GELABERT i JOANA Mª PUIGSERVER.
Alumnes del Moli d'en Xema de Manacor realitzaren aquest dimarts 14 de maig “La Carrera contra la Fam”, una iniciativa per a reunir fons a favor dels projectes de lluita contra la desnutrició de la ONG “Acció contra la Fam”
Més de 400.000 nins i nines de 1.600 col.legis participaren l’any passat, entre els quals també el nostre, i reuniren més de 5 mil.lions d’euros. Nins/es del Ceip Molí d’en Xema iniciant la cursa “Acció contra la Fam”.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/05/2019 - 11:41:00
Aquest any hem estat més de 300 col.legis i instituts d’Espanya i Andorra que hem celebrat la carrera, en la qual els nins i nines corren per a reunir fons a favor de les poblacions més afectades.

ELS ALUMNES DEL CEIP MOLÍ D’EN XEMA MANACOR REALITZAREN UNA CARRERA PER A LLUITAR CONTRA LA FAM!. Els nostres alumnes realitzaren aquest dimarts dia 14 de maig “La Carrera contra la Fam”, una iniciativa per a reunir fons a favor dels projectes de lluita contra la desnutrició de la ONG “Acció contra la Fam”. Esportistes que apadrinen la cursa: PONÇ GELABERT i JOANA Mª PUIGSERVER.

Els alumnes del Ceip Molí d’en Xema varen participar dimarts dia 14 de maig a “La Carrera contra la Fam” amb una meta clara: aconseguir zero fam en el món. Aquest any hem estat més de 300 col.legis i instituts d’Espanya i Andorra que hem celebrat la carrera, en la qual els nins i nines corren per a reunir fons a favor de les poblacions més afectades per la desnutrició infantil en tot el planeta. Aquesta enfermetat afecta actualment a més de 200 mil.lions de menors.

A més, promou un estil de vida saludable per mitjà d’una nutrició equilibrada i la pràctica de l’esport, objectius que perseguim desde el Ceip Molí d’en Xema, segons ens explica el coordinador de la carrera.

Els alumnes del Ceip Molí d’en Xema, apadrinats pels esportistes Ponç Gelabert i Joana Mª Puigserver, s’esforçaren per realitzar la major quantitat possible de voltes, ja que en funció de la distància recorreguda, els seus familiars i amics realitzen un petit donatiu a la ONG “Acció contra la Fam” per a ajudar a finançar els seus projectes de prevenció, diagnòstic i tractament de la desnutrició.

L’objectiu del Ceip Molí d’en Xema per mitjà d’aquesta iniciativa és enriquir el currículum acadèmic de l’alumnat amb una educació compromesa en eliminar una enfermetat que actualmente es cobra la vida d’uns 8.600 nins cada dia. “La Carrera contra la Fam” fomenta l’esperit solidari entre els més joves, que els involucra en construir una societat més compromesa amb les causes socials. És, per tant, un repte personal pels alumnes, que seran la propera generació de joves capaços d’acabar amb la fam. A més, promou un estil de vida saludable per mitjà d’una nutrició equilibrada i la pràctica de l’esport, objectius que perseguim desde el Ceip Molí d’en Xema, segons ens explica el coordinador de la carrera del col.legi.

Acció contra la Fam” organitza “La Carrera contra la Fam” en més de 30 païssos. Més de 400.000 nins i nines de 1.600 col.legis participaren l’any passat, entre els quals també el nostre, i reuniren més de 5 mil.lions d’euros. Nins/es del Ceip Molí d’en Xema iniciant la cursa “Acció contra la Fam” és una organització humanitària internacional que lluita contra les causes i els efectes de la fam. Salva la vida de nins i nines desnutrits. Garantitza accés a aigua segura, aliments, formació i cuidats bàsics de salud. Treballa també per a alliberar nins, dones i homes de la amenaça de la fam.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado