web www.miqueloliver.cat i dels logos de la candidatura.
MÉS-Esquerra: La candidatura encapçalada per Miquel Oliver ha duit a terme una acció per denunciar les deficiències de l'enllumenat públic de Manacor
"A partir de dia 26 de maig il·luminem Manacor. Amb tu tenim tota la força del món" seguit de la web www.miqueloliver.cat i dels logos de la candidatura.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/05/2019 - 01:52:00
MÉS-Esquerra il·lumina els carrers de Manacor. S'han projectat diversos lemes a llocs foscos del poble. La candidatura encapçalada per Miquel Oliver ha duit a terme una acció per denunciar les deficiències.

MÉS-Esquerra il·lumina els carrers de Manacor. S'han projectat diversos lemes a llocs foscos del poble. La candidatura encapçalada per Miquel Oliver ha duit a terme una acció per denunciar les deficiències de l'enllumenat públic de Manacor.

L'acció ha consistit en la projecció d'un text en diverses parets de carrers foscos del poble. Al vídeo adjunt es pot veure la següent seqüència de text "A partir de dia 26 de maig il·luminem Manacor. Amb tu tenim tota la força del món" seguit de la web i dels logos de la candidatura.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Nuria
¡Demagògia pura i dura!