Joana Mª Puigserver i Llorenç Gayà. Enhorabona a tots pl vostre interés i dedicacó.
El Dojo Muratore de Manacor ha participat a nombroses activitats aquest passat mes de maig sumant molts èxits: Joana Mª Puigserver, Ponç Gelabert, Mª Mar Timoner, Sergi Bueno, Biel Galmés Cubells, Llorenç Gayà
Joana Mª Puigserver i Ponç Gelabert varen ser convidats per l´escola Moli d´en Xema per apadrinar "la cursa contra la fam" que es va realitzar al pati de l´escola a benefici de la Fundacion Acción.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/06/2019 - 03:50:00
Una altre a destacar va ser la participació al Trofeu internacional de capdepera de tres judokas del Dojo : Mª Mar Timoner ,que finalment va aconseguir la medalla de plata.

El Dojo Muratore suma més èxtis aquest mes de Maig. El Dojo Muratore ha participat a nombroses activitats aquest passat mes de maig ,sumant molts èxits pel club. Una d´elles va ser el dimarts dia 14 on els mestres del Dojo : Joana Mª Puigserver i Ponç Gelabert varen ser convidats per l´escola Moli d´en Xema per apadrinar "la cursa contra la fam" que es va realitzar al pati de l´escola a benefici de la Fundacion Acción contra el hambre.Els dos mestres varen donar un breu discurs sobre la convivencia, la importància de la pràctica esportiva i una bona alimentació.

Una altre a destacar va ser la participació al Trofeu internacional de capdepera de tres judokas del Dojo : Mª Mar Timoner ,que finalment va aconseguir la medalla de plata. Sergi Bueno qui no va porer passar la seva lliga preliminar i Biel Galmés Cubells ,qui es va proclamar Campió d´aquest Trofeu superant tots els seus combats .

La darrera activitat va ser el passat diumenge 26, a les instalacions del Dojo ,on es va celebrar el curs d´actualizació de Mestres Nacionals per formar part dels tribunals d´examen de grau de 1º a 5º Dan. Aquest curs va ser organitzat per la Federació Balear de Judo i impartit pel mestre i director de l´escola federativa Ponç Gelabert .Cal destacar l´assistència al curs dels dos mestres del Club: Joana Mª Puigserver i Llorenç Gayà. Enhorabona a tots pl vostre interés i dedicacó.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado