Sant Joan de Déu, l’acord s’elevarà en forma de Dictamen a la consideració del Ple
La nova zona verda de l’avinguda de Jaume II a Inca: Així, a petició dels representants de l’hospital, la plaça rebrà el nom de Parc Sant Joan de Déu
L’acord es va aprovar durant la celebració de la Comissió de Ciutadania i Drets Socials aquesta setmana. A més, durant aquesta reunió es va acordar també l’autorització de la ubicació d’una estàtua del fundador de Sant Joan de Déu.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/09/2019 - 15:38:00
Les instal·lacions es troben just devora el nou hospital, per la qual cosa ens pareix correcte que es denomini Parc de Sant Joan de Déu”, ha assenyalat el batle d’Inca Virgilio Moreno.

La nova zona verda de l’avinguda de Jaume II rebrà el nom de Parc de Sant Joan de Déu. L’Ajuntament d’Inca ha aprovat la denominació de la nova zona verda, ubicada al costat del nou Hospital Sant Joan de Déu. Així, a petició dels representants de l’hospital, la plaça rebrà el nom de Parc Sant Joan de Déu.

L’acord es va aprovar durant la celebració de la Comissió de Ciutadania i Drets Socials aquesta setmana. A més, durant aquesta reunió es va acordar també l’autorització de la ubicació d’una estàtua del fundador de Sant Joan de Déu, al futur parc. L’estàtua serà similar a la que es troba ja ubicada a l’hospital de Palma.

Prèviament, l’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Inca ha realitzat un estudi per avaluar la proposta i comprovar si aquest solar ja tenia un nom assignat a la cartografia municipal o si el nom de Parc de Sant Joan de Déu.

Prèviament, l’Àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Inca ha realitzat un estudi per avaluar la proposta i comprovar si aquest solar ja tenia un nom assignat a la cartografia municipal o si el nom de Parc de Sant Joan de Déu ja s’utilitzava a un altre indret del municipi. Així, la finalitat d’aquesta anàlisi prèvia era determinar si la denominació proposada era adient.

Les instal·lacions es troben just devora el nou hospital, per la qual cosa ens pareix correcte que es denomini Parc de Sant Joan de Déu”, ha assenyalat el batle d’Inca Virgilio Moreno, qui ha afegit també que “aquesta zona verda era una reivindicació històrica dels ciutadans del barri, que aviat podrà gaudir d’un nou espai d’oci amb zona infantil”. Una vegada dictaminada favorablement aquesta proposta dels representants de Sant Joan de Déu, l’acord s’elevarà en forma de Dictamen a la consideració del Ple Municipal.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


2
1
Jajajja
I amb 7 plaçes de parking, el que es fa per la fotito
Inquero
No sabía que cualquiera, aunque no sea de Inca, pueda pedir una zona verde para su uso y disfrute y que de paso no tenga moscas que le huelan...hay Virgilio lo teu es de vergonya, primer cumpleix amb les lleis de l’iglesi no es guanya el cel llepant el cul als capellans...