Aquest curs va estar organitzat per la Federació Balear de Judo
Manacor: Les instal.lacions del Dojo Muratore de la plaça Sant Jaume varen acollir el reciclatge i curs de jutges de katas anual el passat diumenge dia 6 d´octubre
Cal destacar que el mateix cap de setmana,concretament el dissabte capvespre, el Dojo Muratore també va participar al Campionat de Mallorca Senior on l´àrbit Nacional Toni Sureda va arbitrar.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/10/2019 - 06:42:00
Cal remarcar que varen participar tretze judoques del Dojo Muratore , la màxima participació per club, mostrant així el gran interés que tenen per l´aprenentatge i actualització dels Katas.

El Dojo Muratore acull el Reciclatge i Curs de Jutges de Katas. Les instal.lacions del Dojo Muratore de la plaça Sant Jaume varen acollir el reciclatge i curs de jutges de katas anual el passat diumenge dia 6 d´octubre. Aquest curs va estar organitzat per la Federació Balear de Judo i va ser dirigit pels mestres del Dojo : Ponç Gelabert ( cinturó Blanc-Vermell 8ºDan ) i Guillem Puigserver ( cinturó Blanc-Vermell 7ºDan) .

Tots els assistents ,venguts de tota Mallorca i Balears varen porer repassar i actualitzar tots els criteris i punts importants per porer evaluar els Campionats de Katas a nivell Autonòmic. Cal remarcar que varen participar tretze judoques del Dojo Muratore , la màxima participació per club, mostrant així el gran interés que tenen per l´aprenentatge i actualització dels Katas.

Cal destacar que el mateix cap de setmana,concretament el dissabte capvespre, el Dojo Muratore també va participar al Campionat de Mallorca Senior on l´àrbit Nacional Toni Sureda va arbitrar i el competidor Biel Galmés es va proclamar subcampió després de guanyar tots els combats menys un i quedant així classificat pel Campionat de Balears . i també varen participar a l´entrenament Federatiu de competició que es va celebrar just després del campionat,els judoques del Dojo : Enric Febrer, Mar Timoner i Sergi Bueno. Enhorabona per tot l´esforç i esperit de superació !!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado