Bàsquet Manacor. Tothom suma. SETMANA INTENSA D’ENTRENAMENTS.
Bàsquet Manacor: També va ser setmana de concentracions de pre-seleccions. Na Maria Antònia Vadell, infantil de segon any, i en Pedro Ballester, cadet de segon any, en van tornar molt contents
Na Maria Antònia Vadell, infantil de segon any, i en Pedro Ballester, cadet de segon any, en van tornar molt contents. Ambdós confien d’estar entre els dotze jugadors escollits que finalment conformaran les seleccions infantil femení i cadet masculí
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/10/2019 - 01:14:00
L’aturada de les competicions ha permès fer més incidència en els entrenaments durant la darrera setmana. També hi ha hagut partits amistosos entre equips del Bàsquet Manacor.

Bàsquet Manacor. Tothom suma. SETMANA INTENSA D’ENTRENAMENTS. L’aturada de les competicions ha permès fer més incidència en els entrenaments durant la darrera setmana. També hi ha hagut partits amistosos entre equips del Bàsquet Manacor. Va ser interessant l’enfrontament entre les mini i les infantils de primer any.

També va ser setmana de concentracions de pre-seleccions. Na Maria Antònia Vadell, infantil de segon any, i en Pedro Ballester, cadet de segon any, en van tornar molt contents. Ambdós confien d’estar entre els dotze jugadors escollits que finalment conformaran les seleccions infantil femení i cadet masculí de les Illes Balears.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado