Desallotjats amb urgència i els nostres fills serien acollits a l’edifici de l’IES Manacor.
Vos faig arribar una carta dels pares de l'alumnat de Sa Torre que vol expresar el descontent amb la conselleria d'educació pel retràs en les promeses que es varen fer fa mes d'un any per realitzar la rehabilitació de l'escola
Demanem com a famílies i exigim com a manacorins/es de naixement o d’adopció que s’inicien les obres ja i que el curs vinent, 2020-21, es pugui iniciar el curs a la nostra escola de Sa Torre amb les obres.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/11/2019 - 03:08:00
Aprofitant que havien de reparar els desperfectes causats pels insectes-plaga, iniciarien les obres que eren necessàries realitzar a l’edifici de la nostra escola que data del temps de la II República.

Bon dia vos faig arribar una carta dels pares de l'alumnat de Sa Torre Manacor que vol expresar el descontent amb la conselleria d'educació pel retràs en les promeses que es varen fer fa mes d'un any per realitzar la rehabilitació de l'escola vos agrairiem la seva publicació i que en feciu un seguiment en aquest tema vos mantindrem informats de les accions que duguem a terme.

El dia 9 d’octubre de l’any passat, mentre la torrentada causava en els nostres pobles veïnats una catàstrofe natural i una tragèdia humana, les famílies dels alumnes del CEIP Sa Torre (Manacor) estàvem reunides al saló d’actes de l’IES Manacor, convocats per la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres (Conselleria d’Educació i Universitat). En aquell moment ,ens varen informar que a causa d’haver descobert formiga blanca a l’edifici que fins aquell moment albergava la nostra escola, havíem de ser desallotjats amb urgència i els nostres fills serien acollits a l’edifici de l’IES Manacor.

No és vergonyós que no hi hagi hagut una acceleració, encara que fos de forma excepcional, perquè la “paperassa” es dinamitzi tal com els ciutadans i contribuents ens mereixem?.

Aprofitant que havien de reparar els desperfectes causats pels insectes-plaga, iniciarien les obres que eren necessàries realitzar a l’edifici de la nostra escola que data del temps de la II República. A aquesta mateixa reunió, també ens varen assegurar que el temps previst d’aquestes obres seria, d’un any i tres mesos. Ja ha passat un any i un mes d’aquest dia i no només estam ben lluny que els nostres fills tornin a jugar i córrer per la seva estimada escola, sinó que ni tan sols està el projecte acabat de redactar.

Són moltes les famílies que hem triat aquesta escola pel seu projecte educatiu, que ha quedat deslluït per la situació de provisionalitat en la qual ens trobem. Per altra banda, agraïm des d’aquestes línies a l’IES que ens acull, en detriment del seu propi benestar (es queden sense utilitzar un grapat d’aules que sens dubte han de menester per una bona organització d’espais) Les famílies ens qüestionem: és tan complex l’engranatge burocràtic perquè es puguin iniciar unes obres públiques d’un edifici que realitza una tasca educativa, assistencial i social? No és vergonyós que no hi hagi hagut una acceleració, encara que fos de forma excepcional, perquè la “paperassa” es dinamitzi tal com els ciutadans i contribuents ens mereixem?.

Els alumnes grans han començat a 1r d’educació primària dins l’edifici de secundària.Què passarà? Continuaran allà fins que comencin 1r d’ESO sense haver poder gaudit d’una escola amb espais propis de la infància, més recollits i càlids?. Demanem com a famílies i exigim com a manacorins/es de naixement o d’adopció que s’inicien les obres ja i que el curs vinent, 2020-21, es pugui iniciar el curs a la nostra escola de Sa Torre amb les obres ja finalitzades. Grup de pares d'alumnes de Sa Torre.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


2
1
indignada
Una vergonya no tenir una solució inmediata pels infants
Andreu
Això és vergonyós. No és de rebut que el nostre regidor de MES no hagi sabut negociar amb el nostre conseller del PSOE per desembossar aquesta obra. Tot és una qüestió de burocràcia i falta d'interès. No podran dir que siguin bons gestors, no. Ben dolents són! I juguen amb els doblers de tots els que pagam cada any els imposts, i amb les famílies que tenim els fills escolaritzats a Sa Torre, perquè vàrem creure en la integració dels nouvinguts i en el projecte educatiu del centre. Vergonya, cavallers!