L’objectiu d’aquestes subvencions, destinades a nous emprenedors, microempreses
El programa d’ajudes per al foment de l’ocupació convocat per l’Ajuntament d’Inca ha rebut 37 sol·licituds un 35% més respecte a l’any 2018 en el qual es varen rebre 27 peticions
70 visites porta a porta per informar personalment d’aquestes subvencions. Les visites estan dirigides especialment a les més de 30 noves empreses que s’han posat en marxa al municipi durant el darrer any.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/11/2019 - 08:18:00
De fet, enguany s’han constituït a Inca unes 30 noves empreses i això és un símptoma molt positiu de la nostra economia municipal.”, ha assenyalat María José Fernández, regidora d’Innovació.

Les sol·licituds de les subvencions per al foment de l’ocupació augmenten un 35%. El programa d’ajudes per al foment de l’ocupació, convocat per l’Ajuntament d’Inca, ha rebut 37 sol·licituds, un 35% més respecte a l’any 2018, en el qual es varen rebre 27 peticions.

L’objectiu d’aquestes subvencions, destinades a nous emprenedors, microempreses i petites empreses, és fomentar la contractació i la creació de nous llocs de feina, així com la millora de la imatge dels comerços. Així doncs, les ajudes sol·licitades per les despeses originades per la quota d’autònom i l’inici d’activitats ascendeixen a 12.

Estam molt contents de la bona acollida que tenen aquestes subvenciones, especialment entre els nous emprenedors i les petites empreses. Any rere any rebem més sol·licituds.

D’altra banda, s’han demanat 11 subvencions per la contractació de personal. Per últim, les sol·licituds presentades per millorar l’estètica exterior de comerços i empreses són 14. D’aquesta manera, per tant, la xifra total de sol·licituds que ha rebut l’Ajuntament d’Inca per a la convocatòria d’ajudes al foment de l’ocupació és de 37, 10 més que l’any anterior.

En aquest sentit, cal destacar que des de l’Àrea d’Innovació i Empresa de l’Ajuntament s’han realitzat durant els darrers mesos més de 70 visites porta a porta per informar personalment d’aquestes subvencions. Les visites estan dirigides especialment a les més de 30 noves empreses que s’han posat en marxa al municipi durant el darrer any.

Estam molt contents de la bona acollida que tenen aquestes subvenciones, especialment entre els nous emprenedors i les petites empreses. Any rere any rebem més sol·licituds. De fet, enguany s’han constituït a Inca unes 30 noves empreses i això és un símptoma molt positiu de la nostra economia municipal.”, ha  assenyalat María José Fernández, regidora d’Innovació i empresa de l’Ajuntament d’Inca.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado