INTERCANVI D’ESCACS BASE FEMENÍ EN EL II TORNEIG CIUTAT DE MANACOR.
El Club Reis i Dames de Llevant i la Federació Catalana d’Escacs realitzen un intercanvi femení en el context del II Torneig Open Ciutat de Manacor que es duu a terme a l'Espai Na Camel·la dies 5 i 8 de desembre
5 i 8 de desembre. Les dues entitats han estat treballant conjuntament per dur a terme l’intercanvi i generar una gran experiència que potenciï la relació de les nines amb aquest esport.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/12/2019 - 12:03:00
Federació Catalana per assistir a l’intercanvi, en el que també hi assistiran diverses jugadores d'altres clubs de les Illes Balears que han participat en el campionat d'Espanya 2019.

INTERCANVI D’ESCACS BASE FEMENÍ EN EL II TORNEIG CIUTAT DE MANACOR. Aquest dijous capvespre s’ha dut a terme la recepció de vuit nines de la Federació Catalana d’Escacs. El Club Esportiu Reis i Dames de Llevant i la Federació Catalana d’Escacs realitzen un intercanvi d’escacs base femení en el context del II Torneig Open Ciutat de Manacor, que es duu a terme a l'Espai na Camel·la entre els dies 5 i 8 de desembre. Les dues entitats han estat treballant conjuntament per dur a terme l’intercanvi i generar una gran experiència que potenciï la relació de les nines amb aquest esport i les seves ganes de seguir.

L'acord i la presentació de l’intercanvi es va dur a terme a les instal·lacions de la Federació Catalana a Barcelona. Hi varen ser presents el director esportiu, Jordi Magem Badals, i la tresorera, Montserrat Gracia Escarp, per part de la Federació Catalana, i el president del club mallorquí, Miquel Sureda Matamalas, juntament amb dues de les jugadores que hi participaran, Laura Toquero Gràcia i Cristina Sureda González.

“És bàsic dur a terme activitats com aquesta, generar germanor i referents per tal de potenciar les ganes de seguir de les més jovenetes; així, no és només un eix esportiu, sinó d’igualtat i educació”, ha exposat.

En concret, s’han desplaçat fins a Mallorca vuit nines de la Federació Catalana per assistir a l’intercanvi, en el que també hi assistiran diverses jugadores d'altres clubs de les Illes Balears que han participat en el campionat d'Espanya 2019. El regidor d’Esports, Artur Aguiló, la regidora d’Igualtat, Carme Gomila, i el batle, Miquel Oliver, han rebut a les jugadores de Catalunya a la sala de plens de l’Ajuntament.

Matamalas ha reivindicat la importància d’un esport que “no només no entén de gènere sinó d’edat, un esport que permet jugar a qualsevol nivell entre homes i dones i entre nines i majors”. “És bàsic dur a terme activitats com aquesta, generar germanor i referents per tal de potenciar les ganes de seguir de les més jovenetes; així, no és només un eix esportiu, sinó d’igualtat i educació”, ha exposat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado