PARTIT CLAU PER SEGUIR SOMIANT EN LA SUPERLLIGA
Amb el lema “Equip i afició, jugam junts” el Club Volei Manacor fa una crida al municipi i l’afició per que acudeixi a animar dissabte en un partit clau per la permanència, a 19.00 hores
Així doncs, el ConectaBalear, amb 17 punts i a només 1 per davall de Textil Santanderina i a 2 de Rio Duero Soria, sap que el de dissabte contra l’equip de Cabezón de la Sal és un xoc crucial.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/02/2020 - 05:41:00
Quedaran així 4 partits per baixar el teló del torneig del KO i el ConectaBalear fa comptes salvar-se i seguir somiant per tercer any en la Superlliga. I ho vol fer de la mà d’un jugador essencial: la seva fidel afició.

PARTIT CLAU PER SEGUIR SOMIANT EN LA SUPERLLIGA, Amb el lema “Equip i afició, jugam junts” el Club Volei Manacor fa una crida a Manacor i l’afició per que acudeixi a animar dissabte en un partit clau per la permanència. El club ha posat taquilla gratuïta per facilitar l’asistència del públic al pavelló M. A. Nadal a les 19.00 hores i espera una gran afluència de públic.

El ConectaBalear va sortir el passat cap de setmana de la zona de descens en guanyar a CV Melilla per 1-3. Tot i així, necessita consolidar aquesta dinàmica ascendent ja que la taula baixa de la competició està força comprimida i ningú es pot permetre la cessió de punts.

El ConectaBalear va sortir el passat cap de setmana de la zona de descens en guanyar a CV Melilla per 1-3. Tot i així, necessita consolidar aquesta dinàmica ascendent ja que la taula baixa de la competició està força comprimida.

Així doncs, el ConectaBalear, amb 17 punts i a només 1 per davall de Textil Santanderina i a 2 de Rio Duero Soria, sap que el de dissabte contra l’equip de Cabezón de la Sal és un xoc crucial.

Textil Santanderina és un equip molt similar al de Manacor, d’on prové l’oposat Angel Rodríguez , un dels màxims anotadors del ConectaBalear. L’equip manacorí li va rapinyar els 3 punts a casa seva en el partit d’anada, i ara els visitants vénen amb ganes de recuperar-los. La recepta del nou entrenador s’ha convertit en un “mantra” per l’equip: “Si fem bé el que sabem fer i ho fem en conjunt, el resultat arribarà”.

I en aquestes està treballant el conjunt de Lluís E. Molada. Sense individualismes, en equip i reforçant els punts febles. El receptor brasiler Thiago Vanole ho ha confirmat en dir avui als mitjans que “Equip i afició, jugam junts”. Quedaran així 4 partits per baixar el teló del torneig del KO i el ConectaBalear fa comptes salvar-se i seguir somiant per tercer any en la Superlliga. I ho vol fer de la mà d’un jugador essencial: la seva fidel afició.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado