Inca
Tot a punt per a l'esperat I Pop Up Nadalenc d'Inca
La Fàbrica Ramis d'Inca acull aquest divendres i dissabte un màgic i animat mercat de Nadal
ajinca.net 12/12/2019 - 12:48:57

Tot a punt per a l'esperat I Pop Up Nadalenc d'Inca

  • La Fàbrica Ramis d'Inca acull aquest divendres i dissabte un màgic i animat mercat de Nadal

  • Divendres, 13 de desembre a les 17 hores, inauguració del mercat nadalenc amb autoritats i organitzadors.

Demà divendres, a partir de les 17 hores, s’obriran les portes del primer Pop Up Nadalenc, que se celebrarà a la Fàbrica Ramis d’Inca.  Aquest esdeveniment, que es durà a terme durant dos dies, acull paradetes per a tots els gustos: regals artesanals, roba, joieria, tastos de vins i un llarg etcètera. 

Els assistents podran endinsar-se de ple en el màgic món de Papà Noel i lliurar-li la seva llista de desitjos per a aquestes festes. Canons de neu ambientaran l'espai, que acollirà, també, activitats i tallers diversos per a totes les edats. Els assistents podran aprendre tips de maquillatge i perruqueria, sumar-se a un pintacares i participar en animades experiències nadalenques. A més a més, podran degustar una variada oferta gastronòmica amb foodtruks especialitzats, i provar dolços i llaminadures preparats per a l'ocasió. Els més atrevits tindran l'oportunitat d’exhibir les seves aptituds musicals en el Christmas Karaoke de l'Espai Got Talent.

La cita de l'I Pop Up Nadalenc es completa amb cors infantils i l'espectacle de ball que oferirà l'Escola de Dansa María Antonia Mas. El divendres conclourà amb la música en viu dels Monkey Doo i el seu ritme swing i el dissabte culminarà amb el revival pop dels 80 de Paco Martín. Destacar també que es recolliran aliments i joguines per a les ONG que hi col·laboren.  


Reciente
Visto
Comentado