EUIB
EUIB APROVA INICIAR EL PROCÉS ASSEMBLEARI GENERAL
A partir de demà fins el dia 30 de setembre, es podran inscriure les persones que vulguin participar de dit procés assembleari que estarà limitat a les persones inscrites a la organització.
premsaeuib 02/08/2020 - 10:15:43

EUIB APROVA INICIAR EL PROCÉS ASSEMBLEARI GENERAL 

 

Avui dematí la comissió coordinadora interinsular  d'Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB) ha aprovat iniciar un procés assembleari de cara a decidir el seu full de ruta pels propers 4 anys, així com renovar la seva direcció.

 

A partir de demà fins el dia 30 de setembre, es podran inscriure les persones que vulguin participar de dit procés assembleari que estarà limitat a les persones inscrites a la organització. Dit debat decidirà, el document polític, l'organitzatiu, els estatuts així com triar una nova direcció.  Dit procés s'allargarà fins el proper dia 28 de novembre, on es debatran els reptes de la formació són definir amb claredat el seu full de ruta pels propers 4 anys, incloent les aliances, les polítiques generals així com el model d'organització interna. 

 

El procés constarà de tres fases, la primera de regulació del cens on tothom podrà afiliar-se al partit així com actualitzar la situació de tota la militancia. La segona fase que constarà de debats a les diferents assemblees locals i posteriorment a la mateixa fase els debats a les quatre organitzacions insulars (EU Mallorca, Esquerra de Menorca- EU, EU Eivissa i EU Formentera) i conclourà la fase decissòria on s'escollirà la coordinació general, la composició dels òrgans de direcció, l'aprovació del model organitzatiu, l'aprovació dels eixos i objectius polítics pels propers quatre anys així com la revisió dels estatuts de la formació, el dia 28 de novembre.

 

En paraules de la portaveu de la comissió coordinadora d'EUIB, Laura Pérez "Aquest procés ha de servir per reforçar l'organització, cohesionar-la entorn a uns eixos i objectius comuns a través del debat comú i la recerca dels consensos. El principal objectiu que ha marcat per unanimitat la direcció d'EUIB avui dematí ha estat el ferm compromís per la recerca del consens en tots els documents així com que cap sensibilitat quedi exclosa del futur òrgan de direcció de la formació. Esperam ansiosos que es produeixi un debat que ens permeti sortir reforçats amb objectius clars davant la nova situació on es troba EUIB." afegia " La direcció encapçalada per l'actual coordinador, Juanjo Martínez va tenir el dur repte de tornar a les institucions i ara que som al Parlament, requerim debatre de nou l'estratègia de la formació a les diferents institucions on tenim presència directa o a través dels diferents socis que tenim, per tant s'obri un debat que ens ha de permetre guanyar consistència política així com traçar quins són els objectius i estratègies al llarg de la legislatura que just ara acaba de complir un any. Volem lamentar de part de tota la direcció d'EUIB que el debat s'hagi hagut d'aplaçar 6 mesos a causa de l'actual pandemia."

 

Reciente
Visto
Comentado