GOB Territori
Presentam un nou espai web per denunciar agressions ambientals
Vols informar-nos d'una agressió ambiental? Continua llegint.
gobmallorca.com 14/08/2020 - 11:50:06

Diàriament els ciutadans som testimonis de moltíssimes agressions ambientals, i una part d'elles constitueixen infraccions o delictes contra el medi ambient i el territori. Des del GOB, com entitat d'utilitat pública, posam al servei de la ciutadania una eina de denúncia d'agressions ambientals animant a les persones a implicar-se en la defensa del territori i la biodiversitat a casa nostra.

Mitjançant un formulari web qualsevol persona que conegui una acció potencialment il·legal, podrà comunicar-ho al GOB, obtenir informació de com fer arribar la seva denúncia a les autoritats competents o sol·licitar que ho facem des del GOB, protegint la seva identitat.

A més, informam que la via més directe per posar aquestes situacions en coneixement de les autoritats és contactant amb els Agents de Medi Ambient de la Comunitat Autònoma a través del telèfon 112 o amb el Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil (Seprona) telefonant al 062.

Tot i això, si l'usuari - sigui o no soci de l'entitat - prefereix guardar el seu anonimat també ens pot fer arribar la informació a nosaltres. Des del GOB valorarem la situació, i en cas de ser adient podrem interposar la denúncia administrativa o penal pertinent. A més a més, si el cas ho requereix, realitzarem també denúncia pública a través dels mitjans de comunicació.

Podeu accedir al formulari de denúncies a través del següent enllaç: https://www.gobmallorca.com/que-pots-fer/formulari-de-denuncia

Gràcies per contribuir a preservar el territori i la biodiversitat!

 

Reciente
Visto
Comentado