Inca
Inca organitza actes culturals al carrer durant els divendres de setembre
El batle d’Inca, Virgilio Moreno, i la delegada de Cultura de l’Ajuntament d’Inca, Alice Weber, .han presentat avui la quinta edició del programa “Setembre a Inca: la Cultura al Carrer”
ajinca.net 31/08/2020 - 15:04:03

Inca organitza actes culturals al carrer durant els divendres de setembre

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, i la delegada de Cultura de l’Ajuntament d’Inca, Alice Weber, han presentat avui la quinta edició del programa “Setembre a Inca: la Cultura al Carrer”, que omplirà un any més Inca de teatre, circ, contacontes i teresetes durant aquest mes. Tradicionalment, totes les actuacions es realitzaven a la plaça de l’Aigua. Enguany, com a novetat, dos dels espectacles s’han traslladat a la plaça de l’Orgue per poder ampliar així l’aforament, d’acord amb les mesures vigents de seguretat. “A Inca apostem per mantenir la programació cultural en actiu, prioritzant els grups locals, i amb totes les mesures de seguretat que tenim al nostre abast", explica Weber. 

Així, cada divendres del mes de setembre, a les 19:30 hores, hi haurà un espectacle a peu de carrer i accessible per a tothom a la capital del Raiguer. El cicle comença aquest divendres, 4 de setembre, amb l’obra de teatre “Corriol”. La lectura dramatitzada de l’obra, basada en fets reals al Raiguer de Mallorca durant la repressió del 1936, es durà a terme a la plaça de l’Aigua. 

Després, divendres 11 de setembre, la plaça de l’Orgue acollirà “Cabaret Extravagant”, un espectacle de circ en format cabaret idoni per al públic familiar. A continuació, divendres 18 de setembre, a la plaça de l’Aigua, hi haurà “Contes de bruixes i fades” amb na Catalina Contacontes. Es tracta d’una activitat de narració oral i d’animació per promoure la passió per la literatura i impulsar la lectura entre els més petits. 

El cicle “Setembre a Inca: la Cultura al Carrer” es tancarà dia 25 de setembre, amb un espectacle de teresetes. Així doncs, la companyia Rocamora presentarà “Solista”, que inclou  set històries divertides, poètiques i sorprenents, representades amb sis marionetes i un esperit comú: la versemblança de vida pròpia.

 

Reciente
Visto
Comentado