EUIB
ESQUERRA UNIDA DE LES ILLES BALEARS ACONSEGUEIX EL COMPROMÍS D'EMETRE EL DOCUMENTAL TOT INCLÒS A IB3
Esquerra Unida de les Illes Balears ha participat de la comissió de control sobre la radiotelevisió de les Illes Balears.
premsaeuib 21/11/2020 - 08:19:02

ESQUERRA UNIDA DE LES ILLES BALEARS ACONSEGUEIX EL COMPROMÍS D'EMETRE EL DOCUMENTAL TOT INCLÒS A IB3

Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB), a través del seu diputat, Pablo Jiménez, integrat al grup parlamentari de Unides Podem, ha participat de la comissió de control sobre la radiotelevisió de les Illes Balears.

A dita comissió ha formulat la següent pregunta:"Té intenció la direcció d'IB3 d'emetre el documental Tot Inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes, en horari de suficient audiència?"

La resposta a la pregunta fou afirmativa, fet que IB3, a través de les seves xarxes socials ja ha anunciat.Per a EUIB, és fonamental l'emissió a través dels ens públics de radiotelevisió, programes que fomentin l'esperit crític sobre la realitat que ens envolta, en aquest cas sobre el nostre model turístic i laboral. A tal efecte de que tothom pugui tenir la seva pròpia opinió i criteri propis. Així com fomentar les projeccions realitzades a les Illes Balears, com a forma de fomentar pel·lícules, curts, documentals... produits a ca nostra.

 

Reciente
Visto
Comentado