Manacor
Convocatòria d’ajuts extraordinaris, i a fons perdut, per a les empreses que desenvolupen l’activitat econòmica en el municipi de MANACOR
Qualsevol tipus d’empresa que desenvolupi la seva activitat a Manacor o tingui el seu domicili social o fiscal a Manacor.
manacor.org 03/06/2021 - 15:28:47
Convocatòria d’ajuts extraordinaris, i a fons perdut, per a les empreses que desenvolupen l’activitat econòmica en el municipi de MANACOR, per pal·liar els efectes de la covid-19.

1. BENEFICIARIS
Qualsevol tipus d’empresa que desenvolupi la seva activitat a Manacor o tingui el seu domicili social o fiscal a Manacor.
Facturació a 2019 inferior a 1 milió d’euros.
Menys de 20 treballadors de mitja anual computant els diferents centres de treball.
La facturació de l’empresa ha d’haver minvat durant el 2020 en una quantia mínima d’un 30%.
No haver acomiadat treballadors que estaven en ERTO.
No haver rebut algun altre ajut en els exercicis 2020 i 2021 per part del Consell Insular de Mallorca (plataforma www.ajutsmallorca.com), només pel cas de la línia 2.
Només s’admetrà una ajuda per establiment.
Només s’admet una sol·licitud per entitat o persona interessada. Pot incloure una petició d’ajut per a dos centres de treball d’un mateix titular.

2. LLOC DE PRESENTACIÓ
A la web https://fundaciomallorcaturisme.sedelectronica.es/info (de forma telemàtica). Existeix un tràmit concret per aquesta convocatòria: «Convocatòria d’ajuts per pal·liar els efectes de la covid-19 als sectors econòmics de Manacor».
La sol·licitud s’ha d’acompanyar dels annexos corresponents i la documentació corresponent.

3. TERMINI PER PRESENTAR LES SUBVENCIONS
De dia 2 de juny a les 09:00h a dia 22 de juny a les 23:59h, inclòs, de 2021.
 
 
Reciente
Visto
Comentado