Santanyí
Santanyí amplia els horaris de les deixalleries municipals
A partir del dia 1 d’agost, els punts nets del municipi de Santanyí tindran un nou horari per oferir un millor servei a la ciutadania.
ajsantanyi.net 30/07/2021 - 15:54:39
Santanyí amplia els horaris de les deixalleries municipals

A partir del dia 1 d’agost, els punts nets del municipi de Santanyí tindran un nou horari per oferir un millor servei a la ciutadania. Així, les deixalleries de Cala d’Or i del nucli de Santanyí, estaran obertes fins a les 19.00 h, els mesos d’estiu, i fins a les 18.00 h entre el mes d’octubre i l’abril. A més, també tindran les portes obertes els dissabtes i diumenges de les 9.00 fins a les 13.00.
La batlessa de Santanyí, Maria Pons, s’ha mostrat molt satisfeta del fet que la mesura ja sigui una realitat: “amb aquests canvis hem volgut atendre una demanda que ens havien fet arribar molts de veïnats. La nostra obligació és escoltar a la ciutadania i posar solucions; per això hem fet una reestructuració de la feina i hem invertit en personal perquè aquestes modificacions puguin ser una realitat”.
 
Els punts nets estan situats al carrer Bernat Vidal i Tomàs de Santanyí, just al costat de les piscines municipals, i al camí de la depuradora de Cala d’Or. L’Empresa Municipal de Serveis de Santanyí, SEMDESA, és l’encarregada de la seva gestió, i estan totalment equipats per gestionar residus voluminosos, restes d’obra, ferralla, restes de fusta i poda, olis vegetals, roba, aparells electrònics, envasos perillosos, electrodomèstics, bateries, càpsules de cafè, vidres, tòners d’impressores i filtres d’oli de motor. No estan admesos residus d’amiant, extintors o bombones de gas.
 
El regidor de SEMDESA, Joan Gaspar Aguiló, ha assegurat que “amb aquest nou horari, desitjam que tothom pugui trobar un moment per anar aquests punts nets, i deixem de veure abocaments descontrolats als carrers i camins del nostre municipi. Conjuntament amb la regidoria de Medi Ambient es treballa per oferir un bon servei i protegir el nostre entorn”. També ha recordat que l’empresa municipal té un servei de recollida de voluminosos porta a porta gratuït i que n’hi ha prou amb telefonar al 971 64 84 84.
 
 
Reciente
Visto
Comentado