Son Servera
El Punt Accessible de la platja de Cala Bona renova la certificació AENOR d'Accessibilitat Universal
A més, el mes d'agost es reobri el servei amb total normalitat després que durant el mes de juliol s'hagi oferit només amb cita prèvia.
sonservera.es 30/07/2021 - 15:57:28
El Punt Accessible de la platja de Cala Bona renova la certificació AENOR d'Accessibilitat Universal

A més, el mes d'agost es reobri el servei amb total normalitat després que  durant el mes de juliol s'hagi oferit només amb cita prèvia.

El Punt Accessible de la platja de Cala Bona ha renovat la certificació AENOR d'Accessibilitat Universal, d'acord amb la Norma UNE 170001, fet que  suposa un compromís de l'Ajuntament amb la igualtat de drets i oportunitats  entre totes les persones.

Aquesta certificació es renova cada tres anys per assegurar i avaluar no 
només l'estat de les instal·lacions, sinó també la qualitat del servei,  la implantació del sistema de gestió, el control documental i la gestió  del punt accessible.

Cal destacar que aquesta renovació ha estat especialment complicada a causa  dels nous requisits que la Covid-19 ha obligat a incorporar per complir amb  la nova normativa, cosa que suposa també, alhora, que la platja accessible  és també totalment segura davant la Covid-19.

Amb aquesta renovació, la platja de Cala Bona torna progressivament a la  normalitat completa després d'un any diferent. De fet, a partir de l'1  d'agost tots els serveis disponibles s'oferiran amb normalitat, ja que  durant el mes de juliol s'ha estat donant el servei exclusivament amb cita  prèvia.

A més, des del Consistori s'ha aprofitat aquesta auditoria externa per  seguir amb les millores per mantenir i garantir el bon servei de la platja. 

En aquesta línia, durant aquests mesos s'han repintat les zones  d'aparcament i l’itinerari accessible, s'ha restaurat i reparat la rampa  d'accés a la platja per tal de fer-la més segura i se n’ha millorat  l’estètica, a més d’adquirir noves cadires amfíbies per a adults i  infants, i noves crosses amfíbies i caminadors.

«El fet de renovar una distinció com aquesta suposa un orgull i un  reconeixement a la feina feta. No descansam quan parlam d'accessibilitat per  a tothom i seguirem esforçant-nos per mantenir i millorar tots aquests  serveis i les instal·lacions. Un any més, tenim una platja amb distinció  oficial», ha explicat Marga Vives, regidora de Turisme.

Cal recordar que la platja de Cala Bona fou la primera de tot Mallorca a  aconseguir aquesta distinció l'any 2014 i que des de fa set anys ha  mantingut de forma ininterrompuda aquesta distinció. El 2020, a causa de la  Covid-19, no es va oferir el servei.
 
 
Reciente
Visto
Comentado