Llubí
Nit de TEATRE BREU «Sense Concessions» a Llubí 2021
El pròxim 5 de desembre a les 19.30 h Teatre Sense Concessions torna a Llubí amb tres peces de teatre
AMN 02/12/2021 - 12:03:12
Nit de TEATRE BREU «Sense Concessions» a Llubí 2021

Lloc: Llubí (punt de trobada a la PLAÇA DE L'ESGLÉSIA DE LLUBÍ)

Hora: 19:30

Dia: 4 de desembre

Teatre Sense Concessions presenta:

El pròxim 5 de desembre a les 19.30 h Teatre Sense Concessions torna a Llubí amb tres peces de teatre: Una comèdia ben nostra, un drama i un monòleg apocalíptic Les tres obres ja han estat estrenades a diferents edicions de la Nit de l'art de Son Servera.
En el marc de les festes de Llubí, el grup teatral TEATRE SENSE CONCESSIONS duran a terme la seva proposta escènica en el ja clàssic format de circuit de teatre breu on els espectadors podran veure les tres obres que es representaran a diferents espais de Llubí com ara la cuina d'una casa llubinera, el teatre i una capella a Cases Monges.


LES OBRES

· FERIDES

DRAMATÚRGIA i DIRECCIÓ: Manel I. Serrano INTÈRPRETS: Alessia Sánchez Marina Quevedo GENERE: Drama-Mistèric ESCENOGRAFIA: TEATRE SENSE CONCESSIONS
DURADA: 20 MINUTS
IDIOMA: CATALÀ

Sinopsi: Per mos d'una trucada anònima avisant de la mort imminent d'un familiar, una dona torna a la seva casa pairal després de molts d'anys.

Una mare i una filla.
Una camilla que guarda molts de secrets i confessions.

Ferides que no sagnen...però que fan mal. Paraules que no es diuen i s'enquisten. Ferides que no es veuen...però que hi són.

Així és aquesta obra. Una ferida que ha anat fent-se gran durant els anys. I enmig na Catalina i la seva filla Petra. Amb una posada en escena íntima i senzilla que acull una atmosfera carregada d'emocions que captiva a l'espectador des del començament.

· PLOM I FREIXURA

DRAMATÚRGIA i DIRECCIÓ: Manel I. Serrano

INTÈRPRETS: Montse Brunet, Antoni López, Ismael León Serrano. GENERE: Comèdia-negra
ESCENOGRAFIA: TEATRE SENSE CONCESSIONS
DURADA: 20  MINUTS
IDIOMA: CATALÀ
Una producció de TEATRE SENSE CONCESSIONS

Sinopsi:  Un matrimoni de padrins espera l’arribada del seu net. L’home es queda dormit mirant la televisió amb molta facilitat per mos de la seva addicio al vi amb gaseosa. Mentre que la dona, que dur el maneig de la casa, prepara una bona freixura, que és el plat que més agrada al Joan Toni, el net perfecte.

Una comèdia-negra que no oblidaràs mai 20 minuts de pura energia antiavorriment!! No saps mai quina sorpresa t'ofereix un horabaixa qualsevol. Només l'esperit dels films cinematogràfics i aquelles accions heroiques ens evadeixen de l'avorriment quotidià.

· La HORA DE SEGAR HA LLEGADO

Dramatúrgia i direcció: Manel I. Serrano Servera
Intèrprets: Lucia Guillen

Comedia, reflexiva, alocada y apocalíptica
“El Hijo del Hombre vendrá a juzgar”
Apocalipsis 14:14–16
Sinopsis: Un actriz llega tarde a la noche del estreno después de sobrevivir a un accidente aéreo. El monólogo que va a interpretar tiene una trampa que la actriz desconoce. El texto contiene una palabra que cuando es pronunciada provoca la entrada de un ente, una bestia, un personaje sorpresa creado por la hechicería del mismo dramaturgo que firma esta obra. Lo que desconoce el propio creador -aspirante a Doctor Frankenstein- es que jugar con las fuerzas oscuras puede salir muy caro. La dramaturgia al servicio de la hechicería provocará un desagradable cortocircuito en el tiempo.
 
 
Reciente
Visto
Comentado