PIMEM
Reaccions Nova Llei Turística
PIMEM s’ha mostrat a favor que la .nova Llei Turística relacioni el nombre d’estrelles dels hotels en funció de la seva sostenibilitat i circularitat
pimem.es 14/01/2022 - 13:02:54

Reaccions Nova Llei Turística

PIMEM s’ha mostrat a favor que la nova Llei Turística relacioni el nombre d’estrelles dels hotels en funció de la seva sostenibilitat i circularitat i segons han avançat avui alguns mitjans de comunicació. El president Jordi Mora ha assegurat que “s’han de fer canvis per transformar el model turístic i ho hem de fer cap a un model sostenible i que tingui en compta la protecció mediambiental i el producte local”.

 

La patronal assegura que per anar cap a una transició més sostenible les empreses turístiques hauran de fer inversions i la Federació recorda que moltes d’aquestes empreses estan endeutades i d’aquí la importància dels Fons Europeus. PIMEM recorda que Espanya és un dels Estats que menys va executar aquests fons, per tant una assignatura pendent segons la patronal. Mora assegura que “si realment es vol fer una aposta per un canvi de model i aprofitant aquesta nova Llei Turística hem de demanar al Govern central que al març com a molt tard tots els ministeris tinguin les bases reguladores per poder començar a tramitar aquests fons europeus destinats a la sostenibilitat i circularitat”.

 

Reciente
Visto
Comentado