Felanitx
Felanitx presenta el programa de festes d'estiu 2022 de Felanitx i Portocolom
L'Ajuntament de Felanitx ha presentat el programa d'activitats que els ciutadans podran gaudir entre els mesos de juny i agost als nuclis de Felanitx i Portocolom.
felanitx.org 23/06/2022 - 13:43:45

Felanitx presenta el programa de festes d'estiu 2022 de Felanitx i Portocolom.

L'Ajuntament de Felanitx ha presentat el programa d'activitats que els ciutadans podran gaudir entre els mesos de juny i agost als nuclis de Felanitx i Portocolom. Els actes que començaran demà 24 de juny amb el ball de Sant Joan Pelós a Felanitx i que tenen un recorregut per les festes del Carme i Sant Jaume a Portocolom, fins a la patrona de Felanitx Santa Margalida engloben quasi un centenar d'actes de caràcter lúdic, cultural, esportiu i d'oci.

El primer cap de setmana de juliol l'enceta el VI Festival A Jazz de Mar amb tres concerts al Mollet d'en Pereió. Al llarg dels mesos d'estiu hi ha la 27a campanya d'excavació dels Closos, vetllades de música antiga on els assistents s'endinsaran a l'Europa del segle XVI, presentació amb un recital del disc «Dotze llunes» de l'Agrupació Abeniara, la fira marinera amb mostra d’artesania i gastronomia de les Illes o el ja tradicional concert de David Ordinas a benefici del Projecte Burundi.


El programa, que té activitats i actes per tot el públic, recull activitats infantils de les quals destaquen, Théâtre Jaleo amb el seu espectacle de teresetes Edén, el cinema familiar que es realitzarà a la platja amb la projecció de la pel·lícula «Raya y el último dragón», l'actuació musical de Maria Bimbolles. Es preveu una jornada de «Gaming Experience» per adolescents, la primera trobada de batucades, el ja tradicional pal ensabonat, el triatló popular, a més de la recuperació de la XXV anada en carro, bicicleta, muntura o a peu de Felanitx a Cala Marçal, entre d'altres.

El llibret de festes d'estiu 2022 es podrà recollir a partir de la setmana que ve per l'Ajuntament de Felanitx, la Casa de Cultura, l'oficina de turisme de Portocolom i Cala Ferrera en horari d'oficina o ja el podeu descarregar en format digital a través de la plana web de l'Ajuntament de Felanitx.

 

 

Reciente
Visto
Comentado