El PI
El Pi acusa el govern estatal d'estafa amb el règim especial
La formació critica que depengui de l’aprovació dels pressupostos i que d’aquí a cinc anys les mesures anunciades per Sánchez quedin sense efecte.
elpi.com 07/10/2022 - 14:58:47

El Pi acusa el govern estatal d'estafa amb el règim especial

La formació critica que depengui de l’aprovació dels pressupostos i que d’aquí a cinc anys les mesures anunciades per Sánchez quedin sense efecte

EL PI PROPOSTA PER LES ILLES BALEARSha proposat al Govern de les Illes Balears que aprovi un projecte de llei específic de mesures fiscals del règim especial a fi de blindar el màxim possible els avantatges fiscals reflectits al Projecte de Llei de Pressupostos Generals de l'Estat per 2023.

La formació també insta el Govern de l'Estat a fer les modificacions normatives oportunes a fi i efecte que totes les mesures econòmiques i fiscals per compensar el fet insular Balear tenguin vigència indefinida.

El Pi reclama un REB estructural i indefinit i que la seva aplicació no vagi lligada a l’aprovació dels pressupostos. “El passat dilluns ja ho vàrem comentar, és mal negoci que un tema tan important com el REB estigui vinculat als pressupostos. Ara resulta que el 2028 les mesures anunciades per Sánchez quedaran sense efecte. Necessitam mesures fiscals perllongades en el temps i no pegats temporals amb un clar caire electoralista”, ha declarat Melià.

Així mateix, Melià ha criticat que pel que fa a les inversions per Balears en els pressupostos generals, “l’Estat una vegada més se’n riu de nosaltres i ens pren el pèl. El factor d'insularitat havia de suposar un complement inversor per Balears per compensar la insularitat. El factor d'insularitat no havia de substituir i integrar les inversions de l'estat. És pur trilerisme”.

 

Reciente
Visto
Comentado