Gran Lògia Provincial de Balears
Novel·la gràfica ‘L'Àguila i el Compàs’
Recentment, llançàrem una reeixida campanya de micromecenatge a Verkami per finançar la creació d'una novel·la gràfica
comunicacionglpbaleares 20/03/2024 - 11:45:04

Novel·la gràfica ‘L'Àguila i el Compàs’

Soc en Juan Cantero, maçó de la Gran Lògia d’Espanya, representant a Balears de la Comissió per a la Memòria Democrática i Responsable de Comunicació de la Gran Lògia Provincial de Balears. Em dirigeixo a vostè per fer-li arribar el projecte ‘L'Àguila i el Compàs’.

Recentment, llançàrem una reeixida campanya de micromecenatge a Verkami per finançar la creació d'una novel·la gràfica que narra els esdeveniments històrics ocorreguts a Mallorca i les Pitiüses durant la Guerra Civil espanyola i la dictadura franquista. Aquesta obra, titulada ‘L'Àguila i el Compàs’, se centra en la història de la Lògia Pitàgores a les Balears i cerca donar llum sobre el patiment i la repressió experimentats pels maçons durant aquell difícil període de la història.

Donat l'impacte cultural i la importància històrica dels esdeveniments narrats a l'obra, estem emocionats d'anunciar que estem duent a terme una nova campanya a Verkami per finançar l'EDICIÓ EN CATALÀ de ‘L'Àguila i el Compàs’. Creiem fermament que preservar la llengua catalana és fonamental per protegir la nostra cultura i història, i aquesta edició en català contribuirà significativament a aquest objectiu.

 

Reciente
Visto
Comentado