STEI Intersindical
L’STEI Intersindical exigeix al PP que no doni suport a la proposta de pin parental de Vox
EL sindicat està fart de les acusacions d’adoctrinament per part d’alguns partits polítics.
sindicat.steiintersindical 20/03/2024 - 11:48:20

L’STEI Intersindical exigeix al PP que no doni suport a la proposta de pin parental de Vox

EL sindicat està fart de les acusacions d’adoctrinament per part d’alguns partits polítics

El sindicat rebutja el nou intent de l’extrema dreta de controlar i censurar la tasca del professorat, al qual posa de bell nou en el seu punt de mira. L’STEI considera que si el Partit Popular dona suport a aquesta proposta contribuirà a un atac contra els docents i els projectes educatius dels centres.

És inadmissible que s’obligui els centres, públics, concertats o privats, a informar amb antelació de la realització d’activitats, pròpies del currículum de les Illes Balears, de qualsevol contingut que es treballi a les aulesi a sol·licitar el consentiment dels pares. Fins i tot es pretén fer una llista negra de qui faci aquestes activitats i demanar el currículum vitae dels ponents. Tot el que organitzen els centres en horari lectiu forma part del currículum, del projecte educatiu i de la normativa vigent. En tot cas sempre preval el dret del menor a rebre una educació de qualitat amb el respecte per la diversitat com un dels valors més destacats.

Es deplorable la caça de bruixes que promou Vox, el greu qüestionament del professorat.

L’STEI Intersindical lluitarà amb els tots els mitjans de què disposa i en tots els àmbits de participació en contra d’aquest intent de censura de la tasca docent; a més de posar els seus serveis jurídics al servei del professorat de les Illes Balears. Si finalment el Partit Popular tira endavant amb la mesura de VOX, estudiarà la possibilitat d'organitzar mobilitzacions en els centres educatius en contra d’aquesta greu ingerència política mai vista en la tasca dels docents.

 

Reciente
Visto
Comentado