Felanitx
Aquest matí s'han penjat les banderes que acrediten la qualitat i bon estat de les platges de Cala Marçal, Cala sa Nau i s'Arenal
Jaume Monserrat, responsable de Platges ha assenyalat que el fet de tenir aquestes banderes acredita la qualitat i el bon funcionament d'aquestes zones
felanitx.org 08/07/2024 - 15:37:19

Aquest matí s'han penjat les banderes que acrediten la qualitat i bon estat de les platges de Cala Marçal, Cala sa Nau i s'Arenal.

Jaume Monserrat, responsable de Platges ha assenyalat que "el fet de tenir aquestes banderes acredita la qualitat i el bon funcionament d'aquestes zones i que el funcionament dels seus serveis és el correcte". Així mateix "Monserrat ha assenyalat que l'Ajuntament seguirà treballant per mantenir aquestes tres banderes i poder aconseguir-ne més l'any vinent".

Han participat en la hissada de les banderes blaves la batlessa, Catalina Soler, el tinent de batlessa, Jaume Monserrat, la regidora delegada de Portocolom, Melania Mesquida, el regidor de Turisme, Toni Peña, el president de l'Associació Hotelera de Portocolom, Joan Esteva i els responsables dels bars de platja.

 

Reciente
Visto
Comentado