Així doncs, el Consistori inquer ha decidit fomentar la despesa pública
L’Ajuntament d’Inca impulsarà licitacions per valor de 2 milions d’euros amb la finalitat de reactivar l’economia local i prioritzarà també els tràmits per a l’obtenció de les llicències d’obres
“Actualment tot l’equip de govern revisa les seves prioritats i pressupostos per treballar de manera urgent en l’aprovació de noves mesures que s’aniran materialitzant en els pròxims dies, davant la situació.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/03/2020 - 10:57:00
Virgilio Moreno. En aquest sentit, Moreno ha afegit: “Mobilitzarem tots els recursos disponibles per fer front a les necessitats que sorgeixin arran de la crisi econòmica pel Covid-19”.

L’Ajuntament d’Inca impulsarà licitacions per valor de 2 milions d’euros amb la finalitat de reactivar l’economia local. A més a més, el Consistori prioritzarà també els tràmits per a l’obtenció de les llicències d’obres. L’Ajuntament d’Inca desenvolupa una completa estratègia per fer front a la greu crisi provocada per la pandèmia del Coronavirus.

Així doncs, el Consistori inquer ha decidit fomentar la despesa pública i accelera la licitació de les inversions, tot d’una es retorni a la normalitat. La finalitat d’aquest pla extraordinari d’inversions és contribuir a la reactivació econòmica de la ciutat.

A més a més, el Consistori prioritzarà també els tràmits per a l’obtenció de les llicències d’obres. L’Ajuntament d’Inca desenvolupa una completa estratègia per fer front a la greu crisi provocada per la pandèmia.

“Des de les diferents àrees de l’Ajuntament estam treballant per definir i activar mesures de caràcter social i econòmic que fomentin la injecció de recursos en empreses i la reactivació dels sectors més afectats per aquesta complexa situació”, explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno. En aquest sentit, Moreno ha afegit: “Mobilitzarem tots els recursos disponibles per fer front a les necessitats que sorgeixin arran de la crisi econòmica pel Covid-19”.

D’aquesta manera, un cop finalitzi l’Estat d’Alarma i es recuperi la normalitat, el departament de contractació tirarà endavant licitacions per valor de gairebé 2 milions d’euros, tan aviat com sigui possible. L’Ajuntament d’Inca accelerarà els tràmits de licitació de contractes per tal de acusar els processos d’adjudicació, especialment els que corresponguin a obres i subministraments de major quantia, com puguin ser, per exemple, les obres d’asfalt de camins i carrers o la millora de l’enlluernament públic.

De forma paral·lela, el departament d’urbanisme adaptarà la seva estructura i recursos disponibles per prioritzar la concessió de llicències d’obres amb la finalitat d’afavorir així també l’activitat econòmica de la ciutat. “Actualment tot l’equip de govern revisa les seves prioritats i pressupostos per treballar de manera urgent en l’aprovació de noves mesures que s’aniran materialitzant en els pròxims dies, davant la situació sense precedent provocada per la pandèmia del coronavirus”, destaca el Batle Moreno.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo Pensando en el " día después de"