Molts son i seràn els judoques que escoltaràn històries i anecdotes
El passat dimarts 24 els judoques del Dojo Muratore Manacor es varen enterar de la trista noticia de la mort del Mestre Robert Muratore a França
El Dojo Muratore Manacor es diu així en honor a aquest gran Mestre: Robert Muratore , qui va ser l´introductor del Judo a les Balears i posteriorment a Manacor i comarca, i mestre directe de Ponç Gelabert.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 24/03/2020 - 15:19:00
Cal destacar l´emocionant darrera visita d´en Robert al club a l´octubre del 2012, on el tatami es va omplir de bat a bat per veure en persona a qui tant havien sentit parlar. Tots els alumnes del Dojo li envien molta pau.

El Dojo Muratore plora la mort de Robert Muratore. El passat dimarts 24, els judoques del Dojo Muratore es varen enterar de la trista noticia de la mort del Mestre Robert Muratore a França, lloc on residia desde la seva jubilació, i a l´edat de 92 anys.

El Dojo Muratore Manacor es diu així en honor a aquest gran Mestre: Robert Muratore , qui va ser l´introductor del Judo a les Balears i posteriorment a Manacor i comarca, i mestre directe de Ponç Gelabert.

El passat dimarts 24, els judoques del Dojo Muratore es varen enterar de la trista noticia de la mort del Mestre Robert Muratore a França, lloc on residia desde la seva jubilació, i a l´edat de 92 anys.

Tots els judoques del Dojo li devem molt a aquest mestre, molts no l´han cnegut en persona ...d´altres si ...pero aquest mestre no només va ensenyar, va inculcar tota una sèrie de valors que els han ajudat al llarg de la seva vida i s´han anat transmetent de generació en generació al Dojo.

Molts son i seràn els judoques que escoltaràn històries i anecdotes d'aquest mestre de rialla permanent, qui va iniciar un camí que va continuar el seu estimat alumne Ponç Gelabert i que segueix marcant la vida de moles persona.

Cal destacar l´emocionant darrera visita d´en Robert al club a l´octubre del 2012, on el tatami es va omplir de bat a bat per veure en persona a qui tant havien sentit parlar. Tots els alumnes del Dojo li envien molta pau i felicitat allà on descansi! Moltissimes gràcies per tot, una abraçada.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado