Sebastià Llodrà ha volgut donar les gràcies a tots els que fan possible la sortida
El guanyador del XVIII Concurs de Cartells dels Cossiers organitzat per l’Escola Municipal de Mallorquí, ha estat Bernat Bauzà Matamalas, de 2n de batxillerat artístic de l’IES Mossèn Alcover de Manacor
Margalida Regina Estelrich Vadell i Neus Morlà Habib. Aquests són els tres guanyadors d’un total de 32 cartells presentats. Els premis consisteixen en 150 € per al guanyador i 50 € per a cada finalista.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/08/2020 - 10:13:00
I és que enguany, com tots sabem, la situació ha estat especial. La situació sanitària ha impedit desenvolupar la festa com la coneixem amb les dues sortides dels Cossiers previstes per a divendres 29 de maig i diumenge 31 de maig.

Acte d’entrega de premis als guanyadors del XVIII Concurs de Cartells dels Cossiers. El guanyador del XVIII Concurs de Cartells dels Cossiers organitzat per l’Escola Municipal de Mallorquí, ha estat Bernat Bauzà Matamalas, de 2n de batxillerat artístic de l’IES Mossèn Alcover. Les dues finalistes han estat alumnes de 2n de batxillerat artístic, també, del mateix centre:

Margalida Regina Estelrich Vadell i Neus Morlà Habib. Aquests són els tres guanyadors d’un total de 32 cartells presentats. Els premis consisteixen en 150 € per al guanyador i 50 € per a cada finalista.

Dimecres 12 d’agost ha tengut lloc l’acte de lliurament dels premis al molí d’en Beió de la mà de Sebastià Llodrà, delegat de l’Escola; Sebastià Galmés, coordinador dels Cossiers, i amb la presència de les professores.

Dimecres 12 d’agost ha tengut lloc l’acte de lliurament dels premis al molí d’en Beió de la mà de Sebastià Llodrà, delegat de l’Escola; Sebastià Galmés, coordinador dels Cossiers, i amb la presència de les professores de l’IES Mossèn Alcover Maria del Pilar Subirats i Sebastiana Galmés. Sebastià Llodrà s’ha interessat per com han viscut els guanyadors la participació al concurs en un context com el del confinament.

I és que enguany, com tots sabem, la situació ha estat especial. La situació sanitària ha impedit desenvolupar la festa com la coneixem amb les dues sortides dels Cossiers previstes per a divendres 29 de maig i diumenge 31 de maig suspeses. Ha estat una sortida dels Cossiers especial en la qual l’agrupació de Cossiers ens ha fet arribar la festa a casa. Sebastià Llodrà ha volgut donar les gràcies a tots els que fan possible la sortida dels Cossiers de Manacor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado