https://www.youtube.com/watch?v=emYbE9rOYfE&feature=youtu.be
Ja està tot a punt per a la cursa 'L'home contra el cavall', un dels grans esdeveniments de la temporada a l'Hipòdrom Municipal de Manacor
La cursa de velocitat de l’home contra el cavall que es celebrarà aquest dissabte a les 19,15h. a l’hipòdrom. Les entrades estan exhaurides i es demana al públic sense entrada que no acudeixi a l'hipòdrom.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/09/2020 - 17:19:00
Ja està tot a punt per a la cursa 'L'home contra el cavall', un dels grans esdeveniments de la temporada a l'Hipòdrom Municipal de Manacor. Avui de matí han presentat l'esdeveniment al recinte hípic.

Manacor: Ja està tot a punt per a la cursa 'L'home contra el cavall', un dels grans esdeveniments de la temporada a l'Hipòdrom Municipal de Manacor. Avui de matí han presentat l'esdeveniment al recinte hípic, el batle de la ciutat, Miquel Oliver, el president de l'Institut de l'Esport Hípic de Mallorca, Lluís Socías, el president de la Federació Balear de Trot, Joan Llabata, el delegat d'Esports de l'Ajuntament de Manacor, Artur Aguiló i els dos protagonistes del duel, Joan Ros i Jaume Fluxà.

La cursa de velocitat de l’home contra el cavall que es celebrarà aquest dissabte a les 19,15h. a l’hipòdrom. Les entrades estan exhaurides i es demana al públic sense entrada que no acudeixi a l'hipòdrom per evitar les aglomeracions.

Aquells interessats en veure la prova i que no han pogut adquirir les entrades, podran fer-ho mitjançant el servei de streaming de l'Ajuntament de Manacor, seguint el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=emYbE9rOYfE&feature=youtu.be

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado