L'Ajuntament de Felanitx ha hagut de cancel·lar enguany la fira més important
L'Ajuntament de Felanitx ha hagut de cancel·lar enguany la fira més important del municipi, la del Pebre Bord a conseqüència de la covid, hi haurà mercat el diumenge dia 25 als llocs de costum
Dimecres dia 21 hi haurà teatre a la casa de cultura a les 20h, i dissabte dia 24 un concert a càrrec de Samanidis & Skjønhaug al saló d'actes del centre cultural a les 20h on presentaran el seu nou treball titulat.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/10/2020 - 02:14:00
Felanitx celebra la setmana del Pebre Bord entre el 20 i 25 d'octubre, la fira haurà d'esperar a l'any que ve per les restriccions sanitàries. Hi haurà mercat el diumenge dia 25 als llocs de costum i s'obsequiarà a la ciutadania.

Felanitx celebra la setmana del Pebre Bord entre el 20 i 25 d'octubre, la fira haurà d'esperar a l'any que ve per les restriccions sanitàries. Hi haurà mercat el diumenge dia 25 als llocs de costum i s'obsequiarà a la ciutadania amb aquesta espècie com un acte simbòlic.

L'Ajuntament de Felanitx ha hagut de cancel·lar enguany la fira més important del municipi, la del Pebre Bord a conseqüència de la covid. Tampoc es podran realitzar totes les activitats que altres anys se celebraven, ja que continuam vivint una situació excepcional i complicada pel coronavirus.

Felanitx podeu recollir l'obsequi entre el dimarts i el diumenge, dimarts es farà a Portocolom, dimecres a Cas Concos i dissabte a S'Horta. El diumenge dia 25 d'octubre, dia que s'havia de celebrar la fira, hi haurà mercat dominical.

Entre el 20 i el 25 d'octubre les persones que vagin a comprar al mercat de Felanitx, Portocolom, S'Horta i Cas Concos rebran una bosseta de pebre bord en fer la seva compra a una de les paradetes. Dins el mercat municipal de Felanitx podeu recollir l'obsequi entre el dimarts i el diumenge, dimarts es farà a Portocolom, dimecres a Cas Concos i dissabte a S'Horta. El diumenge dia 25 d'octubre, dia que s'havia de celebrar la fira, hi haurà mercat dominical com de costum.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha assenyalat «ja s'havia anunciat que no hi hauria fira però sí que hem volgut mantenir algunes activitats amb aforament reduït en aquesta setmana del pebre bord. Són actes culturals, en petit format que estaran en tot moment controlats amb les mesures sanitàries exigides.

Recordem que justament aquest mes d'octubre la Comissió Europea ha inscrit definitivament el pebre bord com a producte amb denominació d'origen protegit (DOP). Per Felanitx és molt important que aquest producte tan típic al nostre municipi hagi aconseguit aquest distintiu»

A partir de dimarts dia 20 els gegants petits Agustí i Margalida romandran als baixos de l'Ajuntament per ser visitats, mentre el diumenge 25 el gegant des Macolí i na Maria Enganxa seran defora la Casa de Cultura, a més els comerços que vulguin s'engalanaran amb tap de cortí. Dimecres dia 21 hi haurà teatre a la casa de cultura a les 20h, i dissabte dia 24 un concert a càrrec de Samanidis & Skjønhaug al saló d'actes del centre cultural a les 20h on presentaran el seu nou treball titulat "El cel per les teulades".

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado