El toc de queda, queda com fins ara, a les 22 h
Sant Llorenç: El Govern ha anunciat aquest diumenge que a partir de dimarts 29 de desembre es reforcen les mesures preventives contra la Covid-19 a Mallorca que passa a un nivell d'alerta 4 reforçat.
A més, tota l'activitat comercial haurà de tancar les 20 h i els centres comercials hauran de romandre tancats els caps de setmana i festius. El toc de queda, queda com fins ara, a les 22 h
AGENCIA MANACORNOTICIAS 28/12/2020 - 02:09:00
Entre les principals novetats cal destacar el tancament de bars i restaurants a les 18 h cada dia, amb excepció del take away que es podrà fer fins a les 22 h i el servei a domicili fins a les 00 h.

El Govern Balear ha anunciat aquest diumenge que a partir de dimarts 29 de desembre es reforcen les mesures preventives contra la Covid-19 a Mallorca que passa a un nivell d'alerta 4 reforçat. Entre les principals novetats cal destacar el tancament de bars i restaurants a les 18 h cada dia, amb excepció del take away que es podrà fer fins a les 22 h i el servei a domicili fins a les 00 h.

A més, tota l'activitat comercial haurà de tancar les 20 h i els centres comercials hauran de romandre tancats els caps de setmana i festius. El toc de queda, queda com fins ara, a les 22 h. Menorca i Formentera passen a nivell 3 i Eivissa a nivell 2. Unes mesures adoptades seguint les recomanacions d'experts i adaptades a l'evolució de la situació sanitària i epidemiològica de cada illa.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado