“Vull donar les gràcies a totes les persones que han participat en els 3 concursos
L’Ajuntament d’Inca ha fet entrega dels premis als guanyadors dels concursos nadalencs, organitzats pel Casal de Joves Sa Fàbrica, explica el regidor Andreu Caballero
D’altra banda, agrair la seva implicació als organitzadors, membres del jurat i petits comerços que han fet possible aquesta iniciativa”, assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno,
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/01/2021 - 05:01:00
“L’objectiu, per tant, era impulsar la participació ciutadana de manera segura amb activitats no presencials”, explica el regidor de Participació i Joventut, Andreu Caballero.

Inca incentiva el comerç local amb l’entrega dels premis dels concursos nadalencs. L’Ajuntament d’Inca ha fet entrega dels premis als guanyadors dels concursos nadalencs, organitzats pel Casal de Joves Sa Fàbrica. Entre les tres categories –decoració nadalenca de balconades i façanes, cant de nadales i un especial de música nadalenca per a joves– s’han repartit a prop de 40 regals, gràcies a la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca, Activa’t Inca i inca.propdetu.com.

La finalitat d’aquesta iniciativa era promoure l’esperit nadalenc i, alhora, fomentar el comerç local i de proximitat entre els participants. “Vull donar les gràcies a totes les persones que han participat en els tres concursos i han contribuït així a mantenir viu el Nadal a la nostra ciutat, en aquests moments tan complicats. D’altra banda, agrair la seva implicació als organitzadors, membres del jurat i petits comerços que han fet possible aquesta iniciativa”, assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno,

El nom dels guanyadors i guanyadores de les tres categories del concurs de Nadal es poden consultar als diferents perfils de xarxes socials del Casal de Joves Sa Fàbrica.

Així doncs, d’acord amb les restriccions vigents, el consistori inquer va convocar tres concursos digitals per animar a la ciutadania a publicar els seus vídeos a xarxes socials i compartir virtualment el Nadal. “L’objectiu, per tant, era impulsar la participació ciutadana de manera segura amb activitats no presencials”, explica el regidor de Participació i Joventut, Andreu Caballero.

Per la seva part, el regidor de Comerç i Promoció de la Ciutat, Miguel Ángel Cortés, destaca la implicació dels comerços locals: “l'Associació de Comerciants i Restauradors d’Inca, Activa't Inca i el marketplace inca.propdetu.com han mostrat el seu suport a la iniciativa i han aportat tots els premis que s’han entregat als guanyadors dels concursos”. El nom dels guanyadors i guanyadores de les tres categories del concurs de Nadal es poden consultar als diferents perfils de xarxes socials del Casal de Joves Sa Fàbrica.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado