Agraïm el suport unànime a la iniciativa del Partit Popular
Agraïm el suport unànime a la iniciativa del Partit Popular d’ajudar als bars i restaurants que ho requereixin amb tendals i envelatses veuen obligats a utilitzar les terrasses, baixada de temperatures
A més, creiem que, ara que s’ha aprovat aquesta iniciativa, es podria fer el mateix per altres tipus d’establiments comercials que també requereixin de l’ajuda municipal al respecte.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/01/2021 - 16:12:00
Agraïm així, el suport unànime de totes les formacions polítiques a aquesta iniciativa presentada pel Partit Popular i convidem l’equip de govern ha seguir sumant esforços amb iniciatives com aquesta

Agraïm el suport unànime a la iniciativa del Partit Popular d’ajudar als bars i restaurants que ho requereixin amb tendals i envelats. Des del Partit Popular de Manacor, després del plenari d’ahir, volem agrair públicament el suport rebut a la moció presentada pel nostre grup en que sol·licitàvem l’ajuda de l’Ajuntament a tots aquells bars i restaurants del municipi que requereixin de tendals i envelats.

Si bé som ben conscients que els tendals i els envelats no són la solució al problema que, com a societat, estem transitant, és una petita ajuda per aquells que considerin que poder disposar-ne els permetrà seguir amb la persiana oberta.

Des del Partit Popular de Manacor, després del plenari d’ahir, volem agrair públicament el suport rebut a la moció presentada pel nostre grup en que sol·licitàvem l’ajuda de l’Ajuntament a tots aquells bars

Agraïm així, el suport unànime de totes les formacions polítiques a aquesta iniciativa presentada pel Partit Popular i convidem l’equip de govern ha seguir sumant esforços amb iniciatives com aquesta, que si bé són petites, poden suposar un alè pel teixit econòmic manacorí. La intenció ara, a més de preservar la salut de la majoria, és minimitzar els efectes econòmics que es puguin produir per la pandèmia.

Des del Partit Popular de Manacor presentàrem l’esmentada moció, amb la intenció de que els bars i restaurants que, per mor de la situació, es veuen obligats a utilitzar les terrasses, en poguessin treure més profit en cas de pluja i baixada de temperatures. A més, creiem que, ara que s’ha aprovat aquesta iniciativa, es podria fer el mateix per altres tipus d’establiments comercials que també requereixin de l’ajuda municipal al respecte.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado