Es demana evitar les concentracions en cases particulars i les trobades.
Ban Municipal del Batle de Manacor Miquel Oliver Gomila sobre mesures de Sant Antoni 2021, es prohibeix consumir begudes alcohòliques en la via pública, es demana evitar les concentracions
Es prohibeix tirar coets tant en la via pública com en espais privats. - Es prohibeix muntar a cavall o fer activitats semblants pels carrers.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/01/2021 - 11:53:00
A més, el Decret 2/2021, d’11 de gener, de la presidenta de les Illes Balears, estableix en l’article segon, en relació a les limitacions de les trobades familiars i reunions socials a les illes de Mallorca

BAN MUNICIPAL MESURES SANT ANTONI 2021. Miquel Oliver Gomila, batle de l’Ajuntament de Manacor. FAIG SABER: Que degut a l’actual situació sanitària en la qual es troba l’illa de Mallorca s’han suspès els actes que conformen les festes de Sant Antoni 2021. Aquesta suspensió no només afecta Manacor.

L’Acord del Consell de Govern d’11 de gener de 2021, pel qual s’estableixen els nivells d’alerta sanitària per illes que han de vigir a la comunitat autònoma de les Illes Balears, estableix en l’article Segon B que queda prohibida la celebració de festes populars, tant si són d’iniciativa i promoció pública com privada, i també totes les celebracions de caire cultural, lúdic o esportiu derivades o que formin part de la programació d’aquestes festivitats.

Faig una crida a la responsabilitat de la població en el compliment de les normes, per tal que la situació actual canviï i puguem gaudir d’un Sant Antoni més adient l’any 2022. Manacor, 15 de gener de 2021

A més, el Decret 2/2021, d’11 de gener, de la presidenta de les Illes Balears, estableix en l’article segon, en relació a les limitacions de les trobades familiars i reunions socials a les illes de Mallorca i Eivissa, que únicament es permeten les reunions familiars i socials de les persones que pertanyen al mateix nucli de convivència, tant en espais públics com privats i tant a l’interior com a l’exterior, amb comptades excepcions.

Per tot això:

- Es prohibeix tirar coets tant en la via pública com en espais privats.

- Es prohibeix muntar a cavall o fer activitats semblants pels carrers.

- Es prohibeix consumir begudes alcohòliques en la via pública, d’acord amb l’Ordenança municipal del consum indegut de begudes alcohòliques a la via pública.

- Es demana evitar les concentracions en cases particulars i les trobades.

Faig una crida a la responsabilitat de la població en el compliment de les normes, per tal que la situació actual canviï i puguem gaudir d’un Sant Antoni més adient l’any 2022. Manacor, 15 de gener de 2021, El batle de Manacor, Miquel Oliver Gomila.

Així mateix, la Policia Local destinarà durant la vigília i el dia de Sant Antoni uns trenta efectius a controlar el compliment de les mesures sanitàries en vigor. Hi haurà presència policial als punts més significatius de la festa, com ara cal Baciner, la plaça del Convent o als voltants de l'església dels Dolors amb l'objectiu d'evitar possibles concentracions de persones.

De fet, la Policia Local té previst l'acordonament de la plaça del Palau per evitar la possibilitat de cap aglomeració a l'hora de la celebració de les Completes, que tendran lloc enguany a porta tancada i sense públic. La Policia Nacional també col·laborarà amb el dispositiu policial a Manacor, que cobrirà també el sòl rústic i tot el municipi.

El dispositiu especial per a Sant Antoni s'ha reforçat també amb l'equip d'informadors COVID-19 del Govern de les Illes Balears, que aquest divendres ja han fet tasques informatives orientades a la població més jove a les entrades i sortides dels IES Manacor i Porto Cristo. Així mateix, aquest dissabte també seran presents al centre de Manacor, informant la població que les úniques reunions autoritzades actualment són amb les persones del nucli de convivència. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado