Es podrà circular pel carrer de Sa Font i el carrer Glòria.
L’Ajuntament d’Inca modifica el trànsit rodat amb motiu de les obres de la Plaça Mallorca; 1 de febrer, es prohibirà el trànsit pel carrer Barco, a causa de la fase final de les obres de reforma
Així mateix, també es renovarà la pavimentació de la zona i s’empedrarà, en el marc de les obres de reforma de la plaça Mallorca. Aquestes actuacions tenen un termini d’execució d'aproximadament dos mesos.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/01/2021 - 01:42:00
D’altra banda, si la circulació es realitza des del carrer Campana i la plaça de l’Orgue cap a l’avinguda de Lluc, s’haurà de girar obligatòriament a l’esquerra després de la plaça d’Orient.

L’Ajuntament d’Inca modifica el trànsit rodat amb motiu de les obres de la Plaça Mallorca. S’ha d’executar una important actuació al carrer Barco, que es talla al trànsit, i s’aplicaran canvis importants que afecten la circulació de vehicles. A partir del pròxim dilluns, 1 de febrer, es prohibirà el trànsit pel carrer Barco, a causa de la fase final de les obres de reforma de la Plaça Mallorca.

Per aquest motiu, de manera provisional i fins a nou avís, s’aplicaran canvis importants de circulació que afectaran el trànsit rodat. «Aquesta actuació és totalment necessària i implica el tall d’un dels carrers principals de la nostra ciutat. Per això, hem treballat intensament per habilitar rutes alternatives i intentar pal·liar els problemes circulatoris que puguin sorgir», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Pel que fa a les obres que es duran a terme en el carrer Barco, està previst la renovació de la dotació de tots els serveis. Entre altres actuacions, es canviaran les conduccions d’aigües residuals

El tall del carrer Barco provocarà també que es prohibeixi el trànsit pel carrer Mostra i el carrer de Jesús. Per tant, per aquests dos carrers només podran circular els veïnats per accedir als seus aparcaments. Així doncs, d’acord amb aquestes importants restriccions de trànsit, es realitzaran canvis a altres vies per tal de facilitar la circulació.

En primer lloc, en direcció avinguda de Lluc cap al centre de la ciutat, es prohibirà l’accés al carrer Bartomeu Coc. D’aquesta manera, si es vol anar al centre s’haurà de girar a la dreta pel carrer Fonteta. En canvi, si es vol anar direcció Alcúdia o Palma s’haurà de girar pel carrer Formentor. Per això, s’ha modificat el sentit de circulació del primer tram del carrer Formentor i el segon tram d'aquest carrer es mantindrà amb un únic sentit de circulació.

D’altra banda, si la circulació es realitza des del carrer Campana i la plaça de l’Orgue cap a l’avinguda de Lluc, s’haurà de girar obligatòriament a l’esquerra després de la plaça d’Orient. Així mateix, també es podrà circular pel carrer de Sa Font i el carrer Glòria.

Pel que fa a les obres que es duran a terme en el carrer Barco, està previst la renovació de la dotació de tots els serveis. Entre altres actuacions, es canviaran les conduccions d’aigües residuals i es realitzaran també millores de modernització de la xarxa d’aigua potable.

Així mateix, també es renovarà la pavimentació de la zona i s’empedrarà, en el marc de les obres de reforma de la plaça Mallorca. Aquestes actuacions tenen un termini d’execució d'aproximadament dos mesos.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado