Ara bé, l’esport ha de continuar, l’esport federat no es pot aturar
Renshinkan Juvenil Manacor y Llevant Judo avui: María del Mar Jareño Perelló i Daniela Galindez Santamaría ses dues viven al municipi de 16 anys
Mª del Mar: Practicar judo és una gran experiència, el Renshinkan m’agrada molt, ara no podem per el confinament, però abans fèiem moltes activitats, jo formava part de l’equip organitzatiu de competicions
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/02/2021 - 02:36:00
Aquesta és una nova secció on entrevistarem a dos al-lots/tes perquè ens comentin les seves inquietuts d’aquest esport denominat del país del son naixent.

RENSHINKAN JUVENIL MANACOR I LLEVANT AVUI: Mª DEL MAR JAREÑO PERELLO I DANIELA GALINDEZ SANTAMARIA. Actualment vivim una situació difícil amb l’esport, nosaltres el judo ara per ara no tenim cap objectiu a la vista. tots el festivals infantils, competicions , demostracions, trobades etc, estan estancades, les federacións y els clubs no poden organitzar cap esdeveniment mentre estiguem en la fase de risc com és la 4.

Ara bé, l’esport ha de continuar, l’esport federat no es pot aturar i en aquets moments molts son els nins i nines que dia rera dia venen a les clases perquè els encanten els jocs i els exercicis que es poden fer sense contacte aptes per judo. Aquesta és una nova secció on entrevistarem a dos al-lots/tes perquè ens comentin les seves inquietuts d’aquest esport denominat del país del son naixent.

Daniela: A mi m’agrada molt s’ambient del club, ses classes són molt productives i les persones fan que te trobis a gust , fan que tregui el meu caràcter competitiu. Ses dues diuen gràcies per l’entrevista.

Avui xerrarem amb na Mª del Mar Jareño i na Daniela Galindez. Ses dues viven a Manacor

Quants anys teniu?

16 anys contesten ses dues

On aneu a escola?

Mª del Mar: IES Manacor, Daniela: Mossèn Alcover.

Perquè vau decidir el judo?

Mª del Mar: Tenc família, amics que m’ho havien recomanat, vaig començar de petiteta, però ho vaig deixar i m’havia quedat un bon record, mes tard vaig decidir donar-me una altra oportunitat. Daniela: en Pep va fer un taller a l’institut i vaig trobar un esport bastant agradable, vaig anar al RSK , me va agradar s’ambient i me vaig quedar.

Quin temps fa que practiqueu el judo?

Daniela:1 any, Mª del Mar: 4 anys

Practiqueu altres esports?

Mª del Mar: Padel. Daniela: Ball

Quin cinturó teniu?

Groc diu na Daniela, verd diu na Mª del Mar

Com feu el judo ara que no hi pot haver contacte?

Mª del Mar: Feim molt de físic i aprenem diferentes tècniques amb munyecos, feim moltes coses amb equip però sense contacte. Daniela: si feim cardio, estodiam les tècniques de manera individual i feim les classes més divertides de lo que m’esperava.

Què és el que més vos agrada de sa classe?

Daniela i Mª del Mar: el jocs, i són molt dinàmics, mes de lo que pareix diu na Mª del Mar.

I on vos agradaria arribar?.

Daniela: El meu principal objectiu és millorar les tècniques, m’agradaria provar la competició, treure el cinto negre i saber on puc arribar. Mª del Mar: Me vull treure el cinto negre, no m’agrada la competició, vaig a judo perquè m’ho pas be, conec gent nova etc.

Voleu dir alguna cosa més?

Mª del Mar: Practicar judo és una gran experiència, el Renshinkan m’agrada molt, ara no podem per el confinament, però abans fèiem moltes activitats, jo formava part de l’equip organitzatiu de competicions, festivals etc. Daniela: A mi m’agrada molt s’ambient del club, ses classes són molt productives i les persones fan que te trobis a gust , fan que tregui el meu caràcter competitiu. Ses dues diuen gràcies per l’entrevista.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado