L’obra ha estat produïda per Estepa Teatre, i dirigida per Bàrbara Nicolau.
Manacor: A partir de demà dissabte dia 13, exposició de quadres de distints pintors sobre l'obra "Viatges Estel·lars" representada per "Estepa Teatre"
estaran a disposició dels visitants a partir de demà dissabte dia 13 i fins dia 20 inclosos, de 18 a les 20 hores (diumenges tancat) a la Fundació Trobada de Manacor, Passeig Ferrocarril, 14- 3er pis.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/03/2021 - 01:23:00
En aquesta ocasió proposarem crear una obra amb el viatge com a tema central i cada un dels participants havien de triar un moment de la seva vida relacionat amb un viatge i que les fes canviar o que fos especial.

A partir de demà dissabte dia 13, exposició de quadres de distints pintors sobre l'obra "Viatges Estel·lars" representada per "Estepa Teatre". El Teatre de Manacor presenta avui dia 12 març a les 18 hores una obra vinculada amb el viatge i els seus records. “Viatges Estel·lars” és un projecte en el que s’uneixen el teatre i la ràdio a modo de solució davant la impossibilitat de representar l’obra en condicions òptimes. L’obra ha estat produïda per Estepa Teatre, i dirigida per Bàrbara Nicolau.

El actors fan reflexions sobre els seus records més íntims i personals relacionats amb els viatges de la seva vida. Nicolau explica que es tracta d’un grups d’usuaris i voluntaris de l’Associació “Estel de Llevant”. Cada any treballen en la producció d’una obra amateur. En aquesta ocasió proposarem crear una obra amb el viatge com a tema central i cada un dels participants havien de triar un moment de la seva vida relacionat amb un viatge i que les fes canviar o que fos especial.

Vaig fer un treball de dramatúrgia amb tota la informació que teníem i ajuntar aquelles en les quals hi havia elements comuns”, diu Nicolau. La representació, prevista per el mes de juny passat, s’ha ajornat fins ara per mor de la pandèmia. El projecte inclou una exposició de diversos quadres de distints pintors i que estaran a disposició dels visitants a partir de demà dissabte dia 13 i fins dia 20 inclosos, de 18 a les 20 hores (diumenges tancat) a la Fundació Trobada de Manacor, Passeig Ferrocarril, 14- 3er pis.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado