PAU MARÍN I MARÍA ANTÒNIA VIZCAÍNO CAMPIONS.
Al pavelló de l’IES Manacor s'ha jugat el campionat de Mallorca sub10 a la fase prèvia de la comarca Llevant – nord, amb la participació de 34 nins i nines dels quals 26 eren del club Reis i Dames Llevant
Els guanyadors varen ser: Campió: PAU MARÍN Subcampió: TOMEU JOAN PERELLÓ Tercer: JAUME ROSSELLÓ Les millors fèmines: Campiona: MARIA ANTÒNIA VIZCAÍNO subcampiona: ELISABET PERICÀS Tercera: AINA PERICÀS
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/03/2021 - 03:31:00
A l’entrega de premis varen participar Artur Aguiló (regidor de l’ajuntament de Manacor), Miquel Sureda (president del club Reis i Dames) i Manuel Queirolo (àrbitre del campionat). Donar les gràcies a l'ajuntament

CAMPIONAT DE MALLORCA SUB10. FASE PRÈVIA LLEVANT – NORD. PAU MARÍN I MARÍA ANTÒNIA VIZCAÍNO CAMPIONS. Aquest cap de setmana al pavelló de l’IES Manacor s'ha jugat el campionat de Mallorca sub10 a la fase prèvia de la comarca llevant – nord, amb la participació de 34 nins i nines dels quals 26 eren del club Reis i Dames, 7 del club escacs Sa Pobla i 1 del club escacs Pollença.

Es varen jugar tres rondes el divendres i tres el diumenge, destacar el fantàstic comportament dels nins i nines respectant el protocol que havia preparat l'organització i estant en complet silenci en entrar a la sala de joc. En Pau Marín va fer valer la condició de primer de ranking i es va proclamar campió amb el 100% de les victòries, també la favorita a la classificació femenina, Maria Antònia Vizcaíno, no va fallar i amb 4 punts s'endugué el campionat femení de la comarca.

Han quedat classificats per les finals que es jugaran a Artà del 6 al 8 d’abril Pau Marín, Tomeu Joan Perelló i Maria Antònia Vizcaíno a l’espera dels altres comarcals per saber si és classifica algú més.

Els guanyadors varen ser:

Campió: PAU MARÍN

Subcampió: TOMEU JOAN PERELLÓ

Tercer: JAUME ROSSELLÓ

Les millors fèmines:

Campiona: MARIA ANTÒNIA VIZCAÍNO

subcampiona: ELISABET PERICÀS

Tercera: AINA PERICÀS

Hi va haver un premi especial al millor sub9 i va ser per JAUME DEL VALLE, tots els participant varen recollir una medalla. Han quedat classificats per les finals que es jugaran a Artà del 6 al 8 d’abril Pau Marín, Tomeu Joan Perelló i Maria Antònia Vizcaíno a l’espera dels altres comarcals per saber si és classifica algú més.

A l’entrega de premis varen participar Artur Aguiló (regidor de l’ajuntament de Manacor), Miquel Sureda (president del club Reis i Dames) i Manuel Queirolo (àrbitre del campionat). Donar les gràcies a l'ajuntament de Manacor per la seva col·laboració. Salutacions, La directiva del club.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado