JOAN VICENS RIERA SUREDA I JONATHAN ALEJANDRO RODRIGUEZ SOLIS.
Renshinkan Manacor i Llevant: Inquietuts d’aquest esport denominat del país del son naixent, xerrarem amb Joan Vicens Riera, i amb Jonathan Alejandro, naturals de Manacor i Nicaragua
Avui xerrarem amb Joan Vicens Riera, i amb Jonathan Alejandro, naturals de Manacor i Nicaragua respectivament. Quants anys teniu? 9 diu en Jonathan i jo 11 diu en Joan Vicens.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/04/2021 - 08:05:52
Joan Vicens diu, no vull deixar el judo perquè quan arribi al cinto negre vull ser professor. A mi m’agrada molt tot lo que he après, m’agrada molt es mestre i m’agrada molt aquest esport, gràcies per l’entrevista, diu en Jonathan.

RENSHINKAN INFANTIL. AVUI: JOAN VICENS RIERA SUREDA I JONATHAN ALEJANDRO RODRIGUEZ SOLIS. Aquesta és una nova secció on entrevistarem a dos nins/nines del Renshinkan perquè ens comentin les seves inquietuts d’aquest esport denominat del país del son naixent.

Avui xerrarem amb Joan Vicens Riera, i amb Jonathan Alejandro, naturals de Manacor i Nicaragua respectivament.

Perquè vau decidir el judo? Joan Vicens: Perquè m’ho va recomanar sa meva escola, ho vaig provar i me va agradar molt. Jo el vaig voler provar i me va agradar molt perquè és un esport de defensa.

Quants anys teniu?

9 diu en Jonathan i jo 11 diu en Joan Vicens.

On aneu a escola?

Joan Vicens : al Molí d’en Xema i jo al Simó Ballester, diu en Jonathan.

Perquè vau decidir el judo?

Joan Vicens: Perquè m’ho va recomanar sa meva escola, ho vaig provar i me va agradar molt. Jo el vaig voler provar i me va agradar molt perquè és un esport de defensa.

Quin temps fa que practiqueu el judo?

Jonathan:2 anys i jo 4 contesta en Joan Vicens.

Practiqueu altres esports?

Jonathan: no, Joan Vicens: jo tampoc.

Quin cinturó teniu?

Joan Vicens: Verd, Jonathan: Groc 2 dans

Que feis a una classe de judo?

Jonathan: Pràcticam claus, aprenem a fer caigudes,volteretas,jugam a exercicis de judo i feim combats. I en Joan Vicens diu: Feim exercicis i ara que hi pot haver-hi contacte feim combats.

Què és el que més vos agrada de sa classe?

Jo aprendre a fer claus diu en Joan Vicens, i jo fer combats, sobretot els de dret, diu en Jonathan.

I on vos agradaria arribar?.

Joan Vicens: al negre, jo també al cinturó negre diu en Jonathan

Voleu dir alguna cosa més?

Joan Vicens diu, no vull deixar el judo perquè quan arribi al cinto negre vull ser professor. A mi m’agrada molt tot lo que he après, m’agrada molt es mestre i m’agrada molt aquest esport, gràcies per l’entrevista, diu en Jonathan.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado