Càpsules formatives per ampliar coneixements i descobrir noves tendències.
El VII Cicle IncaBusiness posa l’accent en les noves tecnologies. Els ponents d’aquesta setena edició seran Carmen Molano i Ricard Castellet
a finalitat d'aquestes càpsules és ampliar coneixements i promocionar tendències, aspectes legals, fiscals i eines per a la millora de la gestió. Per tant, el nostre objectiu és impulsar la millora de les dinàmiques
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/04/2021 - 07:08:00
Després, el dijous 3 de juny, tindrà lloc la conferència «Ecosistemes d'innovació i economia start-up» de la mà de Ricard Castellet. En aquesta ponència, l’autor explicarà com el futur econòmic passa per la construcció

El VII Cicle IncaBusiness posa l’accent en les noves tecnologies. Els ponents d’aquesta setena edició seran Carmen Molano i Ricard Castellet i les conferències es duran a terme al Centre Bit d’Inca. . De forma paral·lela es durà a terme un complet programa de càpsules formatives per ampliar coneixements i descobrir noves tendències.

L’Ajuntament d’Inca ha presentat avui matí un nou cicle de conferències IncaBusiness, en la sala de conferències del Museu del Calçat i la Indústria. L’acte ha comptat amb la participació del batle d’Inca, Virgilio Moreno; la regidora d'Innovació i empresa, María José Fernández; el regidor d’Economia local, de Turisme i promoció de la ciutat, Miguel Ángel Cortés; i el representant de l’Institut d’Innovació i Empresa, Pep Riera; conjuntament amb representants de totes les associacions i empreses col·laboradores.

A continuació, el 27 d’abril, se celebra la càpsula «Eines Cloud, com treure’n profit», a càrrec d’Antoni Moragues. Aquestes xerrades es duran a terme en el Museu del Calçat i la Indústria a les 19.30 hores.

«Avui demostram, amb la posada en marxa d’un nou cicle de conferències IncaBusiness, que Inca és una ciutat que es manté activa i viva en la qual s’estan impulsant molt de projectes, a pesar de la complicada situació que estam travessant. Per aquest motiu, vull donar les gràcies públicament a totes les persones, entitats i empreses que han fet possible que arribem a la setena edició», destaca el batle Moreno.

Per la seva banda, la regidora Fernández destaca que «ara més que mai hem d’estar al costat de les empreses i el teixit productiu d’Inca, i contribuir que puguin seguir formant-se i actualitzant els seus coneixements. Aquest programa de formació té per objecte apropar a la ciutadania la realitat del món empresarial i les últimes tendències en camps com l'emprenedoria, el màrqueting o l'estratègia econòmica.»

D’aquesta manera, el VII Cicle de conferències IncaBusiness començarà el pròxim dijous 6 de maig, amb la xerrada «La fi de l'entorn VUCA, liderant en el nou món BANI. Les competències dels líders del futur» a càrrec de Carmen Molano. Durant la seva conferència, la ponent mostrarà com l'entorn econòmic i social s'ha transformat a causa de la pandèmia mundial i com l'acrònim VUCA utilitzat en el món empresarial ha quedat obsolet davant la crisi viscuda aquest últim any, a més a més, ens exposarà les actuals circumstàncies socioeconòmiques basades en la nova tendència denominada BANI.

Després, el dijous 3 de juny, tindrà lloc la conferència «Ecosistemes d'innovació i economia start-up» de la mà de Ricard Castellet. En aquesta ponència, l’autor explicarà com el futur econòmic passa per la construcció d'ecosistemes d'innovació i d'estratègies que cerquen la col·laboració entre empreses amb el talent com a motor de creixement.

Aquestes dues conferències es duran a terme al Centre BIT d'Inca a les 19.30 h. Cal recordar que, a causa de la situació actual, s'haurà de fer reserva prèvia, ja que a causa de les restriccions vigents l'aforament màxim serà de 60 assistents. Més informació i inscripcions: https://incabusiness.org/ca/cicle/7e-cicle-incabusiness/

De forma paral·lela, l'Ajuntament d'Inca dóna inici, el 22 d'abril, al calendari de les microcàpsules formatives amb la xerrada «Influencer marketing, fum o realitat?», a càrrec d'Arantxa Vico. A continuació, el 27 d’abril, se celebra la càpsula «Eines Cloud, com treure’n profit», a càrrec d’Antoni Moragues. Aquestes xerrades es duran a terme en el Museu del Calçat i la Indústria a les 19.30 hores.

«La finalitat d'aquestes càpsules és ampliar coneixements i promocionar tendències, aspectes legals, fiscals i eines per a la millora de la gestió. Per tant, el nostre objectiu és impulsar la millora de les dinàmiques de funcionament de les empreses, així com ajudar al teixit comercial i empresarial de la nostra ciutat», explica el regidor Cortés. El calendari complet de les activitats formatives que es duran a terme en el marc d’IncaBusiness es pot consultar a la web https://incabusiness.org/ca/.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado