Zona 5 Manacor no ha tirat la tovallola en cap moment
Les juniors Parera Manacor han jugat 2 partits, un el dimecres a Ciutat d'Inca (80-44) Paco Pastor ens ho resumeix així: "Partit jugat en el que el Zona 5 es va presentar amb sol 5 jugadores disponibles”
enviar un whatsapp al 679.87.41.32 o enviar un correu a [email protected]. També pots contactar-nos a través de les nostres xarxes socials Facebook o Instagram. T'espera'm!
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/06/2021 - 05:59:00
El diumenge les juniors van rebre la visita del Sant Josep a Na Capellera (24-34), el seu entrenador ens fa un petit resum: "Darrer partit oficial de la temporada on, amb sols sis jugadores, s'ha aguantat el primer quart.

Aquesta setmana les juniors Parera Manacor han jugat dos partits. Un el dimecres a Ciutat d'Inca (80-44). En Paco Pastor ens ho resumeix així: "Partit jugat a Inca en el que el Zona 5 es va presentar amb sol cinc jugadores disponibles per disputar el partit a causa d'estudis i lesions. Partit sense molta història on al final es va imposar qui va tenir més efectius per aguantar el ritme del partit i la sufocant calor."

El diumenge les juniors van rebre la visita del Sant Josep a Na Capellera (24-34), el seu entrenador ens fa un petit resum: "Darrer partit oficial de la temporada on, amb sols sis jugadores, s'ha aguantat el primer quart. Després, la pressió del Sant Josep ja marcat, a poc a poc, la diferència en el marcador, tot hi que el Zona 5 no ha tirat la tovallola en cap moment, i la serietat en defensa ha fet que aguantessin les envestides del rival.

I pels que superen els 18 anys, estem cercant jugadores que vulguin passar-s'ho bé a un Sènior femení, i jugadores que es vulguin sumar a l'equip d'empreses amateur! . Si voleu informació de qualsevol d'aquestes coses no dubtis

També ha significat el comiat de quatre de les nostres jugadores junior." Des d'aquí, donar l'enhorabona a aquestes jugadores que, en un any tan complicat, han tornat a aconseguir classificar-se pel torneig Inter-illes. I també donar una abraçada a na Vicky, Carme, Marina i Aina Maria que acaben la seva época de junior!

A part de tot lo anterior, el Bàsquet Zona 5 obri preinscripcions per totes les categories per intentar formar equips! Desde els 6 anys fins als 18 anys! Informar-vos que el preu per tota sa temporada és de 450 euros (en pagaments fraccionats). En Aquest preu està tot inclòs (fitxa federativa, entrenaments, equipatge...) per tal de poder incentivar a què l'esport del bàsquet estigui accessible a tothom que vulgui practicar-lo. A més, si us apuntau dos junts, rebreu un 10% de descompte.

I pels que superen els 18 anys, estem cercant jugadores que vulguin passar-s'ho bé a un Sènior femení, i jugadores que es vulguin sumar a l'equip d'empreses amateur! . Si voleu informació de qualsevol d'aquestes coses no dubtis en trucar o enviar un whatsapp al 679.87.41.32 o enviar un correu a [email protected]. També pots contactar-nos a través de les nostres xarxes socials Facebook o Instagram. T'espera'm!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado