Vall de la Nou de Manacor, s’ha presentat avui s’Hort de sa Vall
Neix s’Hort de sa Vall, un projecte que uneix la cura per l’entorn i per la salut mental, Terracor i Estel de Llevant s’alien per posar en marxa una iniciativa que ja ha possibilitat la inserció laboral
A més d’obrir un punt de venda directe a la mateixa finca on els consumidors podran adquirir els productes de s’Hort de sa Vall, aquest projecte pretén donar a conèixer els secrets d’aquesta vall poc coneguda de Mallorca
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/07/2021 - 09:50:00
Terracor i Estel de Llevant s’alien per posar en marxa una iniciativa que ja ha possibilitat la inserció laboral de cinc persones amb trastorn de salut mental.

Neix s’Hort de sa Vall, un projecte que uneix la cura per l’entorn i per la salut mental. Terracor i Estel de Llevant s’alien per posar en marxa una iniciativa que ja ha possibilitat la inserció laboral de cinc persones amb trastorn de salut mental.

A la finca amb el mateix nom, ubicada a la Vall de la Nou de Manacor, s’ha presentat avui s’Hort de sa Vall, un projecte que uneix la cura per l’entorn i per la salut mental, oferint visites guiades a la finca on es produeixen els productes del camp que es degusten durant la ruta.

s’Hort de sa Vall, un projecte que uneix la cura per l’entorn i per la salut mental, oferint visites guiades a la finca on es produeixen els productes del camp que es degusten durant la ruta.

De l’aliança de Terracor, empresa familiar dedicada al cultiu de fruites i verdures, i Estel de Llevant, entitat sense ànim de lucre que treballa per preservar i millorar la salut mental, sorgeix aquesta iniciativa que ja ha possibilitat la inserció laboral de cinc persones amb trastorn de salut mental, gràcies a la creació de llocs de feina tant de personal de sala com de cuina.

A aquesta finca, on fa anys que Terracor cultiva els seus productes, ara es podran fer visites guiades per descobrir com es treballa la terra, fent un recorregut per diferents indrets de s’Hort de sa Vall, i tastar els productes del camp a través d’una degustació que elaboren i serveixen persones treballadores coordinades per Estel de Llevant.

A més d’obrir un punt de venda directe a la mateixa finca on els consumidors podran adquirir els productes de s’Hort de sa Vall, aquest projecte pretén donar a conèixer els secrets d’aquesta vall poc coneguda de Mallorca, mostrant com treballen tots els membres de l’ecosistema de la Vall de la Nou per mantenir aquest entorn màgic i posant de manifest les moltes similituds entre com es té cura de la terra i com s’hauria de cuidar la salut mental.

A la presentació del projecte han participat Mae de la Concha, consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern de les Illes Balears, Jaume Alzamora, conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, i Miquel Oliver, batle de Manacor, acompanyant a Xisco Adrover, responsable de s’Hort de sa Vall, i Guillem Febrer, gerent d’Estel de Llevant, a més dels treballadors de s’Hort de sa Vall.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Positivo Son necesarias este tipo de actusciones