150 espectadors, mentre que la sala gran tindrà una capacitat de 600 butaques.
El Patronat de la Fundació Teatre Principal d’Inca, reunit ahir ha aprovat la recepció de les obres de remodelació de l’edifici i La 81 edició del Trofeu Ciutat d’Inca se celebrarà el 31 de juliol
«Donam una passa definitiva per la reobertura del Teatre. Ben aviat tots els inquers i inqueres podrem tornar a gaudir d’aquest espai tan emblemàtic de la ciutat», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/07/2021 - 04:47:00
El projecte de reforma i rehabilitació del Teatre Principal d’Inca ha suposat una inversió d’aproximadament 6 milions d’euros, el 50% dels quals provenen dels Fons Europeu de Desenvolupament Local (FEDER).

Finalitzen les obres del Teatre Principal d’Inca. El Patronat de la Fundació Teatre Principal d’Inca, reunit ahir en sessió extraordinària, ha aprovat la recepció de les obres de remodelació de l’edifici. Durant la reunió, es va donar compte també de la certificació final de les obres. D’aquesta manera, es dona per finalitzat el projecte de reforma i rehabilitació del Teatre Principal d’Inca.

Així doncs, ara s’han posat en marxa ja tots els tràmits per la contractació i activació dels subministraments, així com l'adquisició dels serveis necessaris per al correcte funcionament del Teatre. Es preveu, per tant, que el Teatre Principal d’Inca es pugui reinaugurar durant el darrer trimestre de l’any.

La competició, organitzada pel Club Ciclista d’Inca, manté el mateix circuit de les edicions anteriors i es durà a terme un any més al barri de Crist Rei d’Inca, amb sortida i arribada a la Plaça del Lledoner.

«Donam una passa definitiva per la reobertura del Teatre. Ben aviat tots els inquers i inqueres podrem tornar a gaudir d’aquest espai tan emblemàtic de la ciutat», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

El projecte de reforma i rehabilitació del Teatre Principal d’Inca ha suposat una inversió d’aproximadament 6 milions d’euros, el 50% dels quals provenen dels Fons Europeu de Desenvolupament Local (FEDER). Bàsicament, les obres han consistit en la reforma de l’edifici centenari i l’edificació d’un espai adjacent d’uns 1.000 metres quadrats. A més a més, s’ha construït una nova sala polivalent amb capacitat per més de 150 espectadors, mentre que la sala gran tindrà una capacitat de 600 butaques.

«Gràcies a aquesta important actuació de reforma i construcció de nous espais polivalents en el mateix edifici, Inca disposarà d’un recinte útil per poder desenvolupar una programació estable al llarg de l'any, amb espectacles i esdeveniments de petit i gran format», destaca Moreno.

La 81 edició del Trofeu Ciutat d’Inca se celebrarà el 31 de juliol. El pròxim dissabte 31 de juliol se celebra una nova edició del Trofeu Ciutat d’Inca de ciclisme, en el marc de les Festes Patronals de Sant Abdon i Sant Senén. La prova, que arriba enguany a la seva 81 edició, és el critèrium ciclista amb més antiguitat d’Espanya. De forma paral·lela, com cada any, s’entregarà també el XXVIII Jaume Mestre que premia la combativitat a la prova.

La competició, organitzada pel Club Ciclista d’Inca, manté el mateix circuit de les edicions anteriors i es durà a terme un any més al barri de Crist Rei d’Inca, amb sortida i arribada a la Plaça del Lledoner. S’espera una gran participació amb la presència dels millors corredors illencs, així com de les futures promeses balears en les diferents categories. Les diferents curses per categories començaran a partir de les 15:30 hores.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado