juvenil d’Inca, assenyala el regidor de Joventut i Participació, Andreu Caballero.
Els joves d’Inca promouen un ampli ventall d’activitats autogestionades en el Casal de joves Sa Fàbrica varietat de tallers dirigits a joves de fins a 35 anys, amb un preu màxim de 2,50 €/hora
Per a més informació, els interessats poden contactar directament amb el Casal de Joves Sa Fàbrica telefonant al 971 50 71 23 o enviant un WhastApp al 605593412.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/09/2021 - 03:24:00
El programa per al pròxim trimestre inclou una àmplia varietat d'activitats, com per exemple teatre, dibuix o batucada. El ball també té un gran protagonisme i s’ofereixen tallers de ball en línia, hip hop, danses urbanes i breakdance.

Els joves d’Inca promouen un ampli ventall d’activitats autogestionades en el Casal de joves Sa Fàbrica. El casal Sa Fàbrica estrena nou programa trimestral d’activitats autogestionades per joves per al pròxim trimestre. Així doncs, els mateixos usuaris han posat de nou en marxa una àmplia varietat de tallers dirigits a joves de fins a 35 anys, amb un preu màxim de 2,50 €/hora.

«Després d’anys de molta feina i dedicació, el Casal de joves Sa Fàbrica disposa d’un grup molt ampli d’usuaris que participen molt activament de totes les activitats que es duen a terme. De fet, aquestes activitats autogestionades són un bon exemple de la implicació dels joves i de la vitalitat del teixit associatiu juvenil d’Inca», assenyala el regidor de Joventut i Participació, Andreu Caballero.

Després d’anys de molta feina i dedicació, el Casal de joves Sa Fàbrica disposa d’un grup molt ampli d’usuaris que participen molt activament de totes les activitats que es duen a terme. De fet, aquestes activitats autogestionades

En aquest sentit, la coordinadora de Participació i Joventut de l’Ajuntament d’Inca, Simona Payeras, destaca que «els joves són part activa de totes les activitats que conformen el programa des del principi fins al final. Les activitats no només estan adreçades als joves, sinó que estan proposades i gestionades per joves i col·lectius juvenils.»

El programa per al pròxim trimestre inclou una àmplia varietat d'activitats, com per exemple teatre, dibuix o batucada. El ball també té un gran protagonisme i s’ofereixen tallers de ball en línia, hip hop, danses urbanes i breakdance.

El programa complet de tallers es pot consultar a la web somjovesinca.net. Ja s’ha obert el període d’inscripcions, les quals es poden fer de manera telemàtica. Per a més informació, els interessats poden contactar directament amb el Casal de Joves Sa Fàbrica telefonant al 971 50 71 23 o enviant un WhastApp al 605593412.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado