Com és preceptiu, l’Alberg presta el servei de menjador, inclosos diumenges
Les 5 places de baixa han estat ocupades tot seguit, restant una llista d'espera de 7 persones a l'Alberg de Manacor, 1 espanyol i 2 estrangers extracomunitaris, els altres 2 han estat reingressats
El nombre de pernoctes mensuals ha estat de 653, el que suposa una mitjana diària de 22 pernoctes. Recordem que el nombre de places de l’alberg és de 25 i que la diferència amb la mitjana d’ocupació es debut a absències diàries
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/10/2021 - 03:01:00
Cinc persones han estat les altes el passat mes de setembre a l’Alberg de Manacor, de les quals tres homes -- un espanyol i dos estrangers extracomunitaris-- ho han fet per primera vegada, i els altres dos han estat reingressats.

Moviment Alberg de Manacor 2021. Les cincs places de baixa han estat ocupades tot seguit, restant una llista d'espera de set persones a l'Alberg de Manacor.

Cinc persones han estat les altes el passat mes de setembre a l’Alberg de Manacor, de les quals tres homes -- un espanyol i dos estrangers extracomunitaris-- ho han fet per primera vegada, i els altres dos han estat reingressats. Igual nombre de persones, cinc, han estat baixes del centre.

Moviment Alberg de Manacor 2021. Les cincs places de baixa han estat ocupades tot seguit, restant una llista d'espera de set persones a l'Alberg de Manacor.

El nombre de pernoctes mensuals ha estat de 653, el que suposa una mitjana diària de 22 pernoctes. Recordem que el nombre de places de l’alberg és de 25 i que la diferència amb la mitjana d’ocupació es debut a absències diàries per distints motius i també a hospitalitzacions amb reserva de plaça.

Com és preceptiu, l’Alberg presta el servei de menjador, inclosos diumenges i festius, amb un menú que consta de berenar, dinar i sopar i que ha estat de 750 racions mensuals. A dia 30 de setembre hi havia una llista d’espera per ingressar a l’Alberg de set persones.

L’Alberg de Manacor és un servei a la Part Forana de Mallorca per atendre les persones en ric o en situació d'exclusió social que no tingin sostre, que presta la Fundació Trobada amb el suport del Consell de Mallorca mitjançant l’Institut Mallorquí d’Afers Socials.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado