40.000 € a subvencions pels esportistes del municipi.
Un any més, l'Ajuntament de Sant Llorenç torna a destinar un total de 40.000 € a subvencions pels esportistes del municipi aquesta convocatòria, que compleix ja 5 anys
El termini per a presentar les sol·licituds acabarà el 31 de gener de 2022. Cal recordar, que totes les bases han estat consensuades també amb el Consell Municipal d'Esports.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/10/2021 - 06:36:00
Aquesta convocatòria, que compleix ja 5 anys, permetrà que el consistori llorencí subvencioni tant a esportistes individuals com a entitats, associacions i clubs esportius que ho demanin i compleixin els requisits.

Sant Llorenç torna a potenciar l'esport local amb 40.000 € en subvencions. Un any més, l'Ajuntament de Sant Llorenç torna a destinar un total de 40.000 € a subvencions pels esportistes del municipi.

Aquesta convocatòria, que compleix ja 5 anys, permetrà que el consistori llorencí subvencioni tant a esportistes individuals com a entitats, associacions i clubs esportius que ho demanin i compleixin els requisits. Amb aquesta mesura, la regidoria d'Esports segueix apostant per promocionar i fomentar la pràctica de l'esport en el nostre municipi.

32.000 € restants aniran a entitats, associacions i clubs esportius. Les despeses que es subvencionaran seran les que es comprenguin entre entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2021.

Les subvencions de caràcter individual suposaran 8.000 € de total, mentre que els 32.000 € restants aniran a entitats, associacions i clubs esportius. Les despeses que es subvencionaran seran les que es comprenguin entre entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2021.

El termini per a presentar les sol·licituds acabarà el 31 de gener de 2022. Cal recordar, que totes les bases han estat consensuades també amb el Consell Municipal d'Esports.

https://seue.santllorenc.es/subvencions 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado