NA MARIA ANTÒNIA VADELL I NA JÚLIA AGUIAR CONVOCADES
Bàsquet Manacor: Les nostres sènior venceren per 50 a 60 a la sempre díficl pista del Joan Capó de Felanitx i les júniors aconseguiren mostrar una gran versió dins la pista del CIDE
Els júniors Laboratori 22 jugaren un gran bàsquet davant el Bahía Sant Agustí i guanyaren per 67 a 51 demostrant un gran potencial i un gran joc en equip. Gran inici de temporada dels nostres jugadors.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/10/2021 - 03:37:00
En cadet femení, les nines del cadet Cronomotor es varen veure superades per l’Andratx en un partit molt igualat per 56 a 61 i les nines del cadet Rt. Es Cruce realitzaren un partidàs guanyant a l’Hispània-Pla per un contundent 66 a 14.

LES SÉNIOR BENZINERES FEBRER MARTÍ INICIAREN LA LLIGA AMB VICTÒRIA A FELANITX I LES JÚNIOR RT. EL PINO VENCEREN DINS CIDE. Les nostres sènior venceren per 50 a 60 a la sempre díficl pista del Joan Capó. Gràcies a un gran partit de tot l’equip es pogué portar la iniciativa en el ritme de partit i en el marcador. Gran inici de temporada del nostre primer equip femení.

Per la seva banda, les júniors aconseguiren mostrar una gran versió dins la pista del CIDE i aconseguiren la primera victòria de la temporada per 49 a 61. Per la seva banda, els júnior Rt. Es Parc es varen veure superats 60 a 91 pel CB Polllença en un partit a on l’equip de Pollença fou superior a l’inici i al final del matx.

Per la seva banda, els júnior Rt. Es Parc es varen veure superats 60 a 91 pel CB Polllença en un partit a on l’equip de Pollença fou superior a l’inici i al final del matx.

Els nostres jugadors competiren molt bé durant trenta minuts però els darrers minuts marcaren una diferència massa gran. Els júniors Laboratori 22 jugaren un gran bàsquet davant el Bahía Sant Agustí i guanyaren per 67 a 51 demostrant un gran potencial i un gran joc en equip. Gran inici de temporada dels nostres jugadors.

ELS INFANTILS OFI-ILLA I LES INFANTILS BUFETE PERELLÓ REALITZAREN GRANS PARTITS EN EL SEU DEBUT. Els infantils Ofi-illa de grup especial venceren per una gran diferència, 34 a 85, en la seva visita a Sa Pobla gràcies a un gran ritme competitiu i a un bon joc coral.

Per la seva banda les nines de l’infantil Bufete Perelló mostraren la seva gran evolució des de l’inici de la pretemporada i aconseguiren desplegar un gran joc i obtenir el premi de la victòria per 72 a 41 davant el Santa Mònica.

ELS CADETS CREUERS ILLA BALEAR, ELS CADETS BOTIGA SENYORETS, ELS CADETS XINXERAM, LES CADETS CRONOMOTOR I LES CADETS RT. ES CRUCE ENS OFERIREN PARTITS MOLT EMOCIONANTS Els cadets de categoria especial Creuers Illa Balear, jugaren a casa del Bahía Sant Agustí i perderen en un partit molt vistós per 126 a 87.

Els cadets Botiga Senyorets venceren a casa del Son Servera per 42 a 46 en un partit a on els nostres realitzaren remuntada de nou punts al darrer període. Per la seva banda, els cadets Xinxeram es veren superats pel Sant Josep en un partit jugat a cara o creu i que acabà per victòria per 43 a 46 pels palmesans.

En cadet femení, les nines del cadet Cronomotor es varen veure superades per l’Andratx en un partit molt igualat per 56 a 61 i les nines del cadet Rt. Es Cruce realitzaren un partidàs guanyant a l’Hispània-Pla per un contundent 66 a 14.

NA MARIA ANTÒNIA VADELL I NA JÚLIA AGUIAR CONVOCADES AMB LES PRESELECIONS BALEARS. Na Maria Antònia ha sigut convocada amb la preselecció balear cadet femení que es concentrarà aquest proper cap de setmana a Santanyí.

Per la seva banda, na Júlia Aguiar ha sigut convocada per la preselecció balear infantil femení que també realitzarà una concentració de dos dies a Santanyí. Enhorabona a les dues per aquesta oportunitat d’aprenentatge i formació. També volem felicitar a n’Aina Pérez i a na Maria Llodrà, actuals jugadores del CTEIB i formades al nostre Club, que han sigut convocades amb la preselecció cadet.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado