La pel·lícula “La terra eixorca” del director Antoni Truyols
Rafel Perelló Bosch ens parlarà, en el proper Dilluns de l’Obra”, de la màgia i superstició a la cultura tradicional mallorquina i La pel·lícula “La terra eixorca” va obrir de forma contundent la temporada
El vicepresident de l’Obra Cultural, en Sebastià Riera, presentà al premiat poeta manacorí, en Bernat Nadal, perquè aquest darrer fes la introducció de la profunda obra que es va projectar, de la qual en va destacar que tot
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/10/2021 - 03:06:00
En Rafel Perelló Bosch. Manacor, 1963, és músic de jazz, pintor i investigador de la cultura tradicional de Mallorca. Com a músic toca el baix elèctric i la bateria. Com a pintor ha guanyat diversos premis

L’Artista i investigador Rafel Perelló Bosch ens parlarà, en el proper Dilluns de l’Obra”, de la màgia i superstició a la cultura tradicional mallorquina. “La cara oculta de la cultura popular: màgia i superstició” serà el títol d’aquesta interessant conferència d’aquest polièdric artista manacorí.

En Rafel Perelló Bosch. Manacor, 1963, és músic de jazz, pintor i investigador de la cultura tradicional de Mallorca. Com a músic toca el baix elèctric i la bateria. Com a pintor ha guanyat diversos premis, entre els quals cal destacar-ne el premi Ciutat de Palma d’Arts Plàstiques.

Apart de la seva profunda coneixença al voltant de la cultura de Mallorca, en Rafel és una persona molt activa a les xarxes socials, sobretot al seu perfil de Facebook, a on podreu gaudir de les interessants curiositats que hi escriu i descriu

Com a investigador basa el seu treball en els testimonis de gent de molta edat d’arreu de Mallorca, tractant qualsevol aspecte referit a la Mallorca preturística. La conferència a l'OCB farà referència a un caire molt poc conegut de la cultura tradicional: les creences, supersticions, la bruixeria, i la màgia en el poble mallorquí.

Apart de la seva profunda coneixença al voltant de la cultura de Mallorca, en Rafel és una persona molt activa a les xarxes socials, sobretot al seu perfil de Facebook, a on podreu gaudir de les interessants curiositats que hi escriu i descriu de forma periòdica. Aquesta conferència es portarà a terme el dilluns dia 11 d’octubre a les 20:00 a la sala La Fornal, l'entrada és gratuïta i no cal fer reserva.

La pel·lícula “La terra eixorca” del director Antoni Truyols, va obrir de forma contundent la temporada de tardor dels “Dilluns de l’Obra” a Manacor. Amb la sala La fornal plena, el film del director manacorí es projectà davant d’un públic interessat en aquesta translació a la gran pantalla de l’obra de T.S. Eliot.

El vicepresident de l’Obra Cultural, en Sebastià Riera, presentà al premiat poeta manacorí, en Bernat Nadal, perquè aquest darrer fes la introducció de la profunda obra que es va projectar, de la qual en va destacar que tot i que no era fàcil d’entendre, si que convidava a l’espectador a donar-hi voltes durant dies i dies per interpretar-la. Tot seguit podeu veure unes imatges d’aquesta projecció.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
pedro
gran persona en rafel perelló bosch