L’equip masculí jugava dins Barbara del Valles (Barcelona)
Club Voleibol Manacor: Aquest pasat cap de setmana va començar la Lliga de 1ª Divisió Nacional, tant a la categotía femenina com a la masculina
També va jugar el nostre equip Junior Masculí Bicicletes Caldentey, que, aquest any juga la Lliga de 2ª Divisió Nacional. La Lliga va començar la setmana pasada i el nostre equip va guanyar dins Vilafranca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/10/2021 - 15:51:00
1ª Divisió Nacional, tant a la categotía femenina com a la masculina. El començament va esser bó, ja que els nostres dos equips varen remontar uns parcials contraris i varen poder aconseguir la victoria.

CRONICA CLUB VOLEIBOL MANACOR. DEBUT AMB VICTORIA DELS EQUIPS DE 1º DIVISIO NACIONAL. Aquest pasat cap de setmana va començar la Lliga de 1ª Divisió Nacional, tant a la categotía femenina com a la masculina. El començament va esser bó, ja que els nostres dos equips varen remontar uns parcials contraris i varen poder aconseguir la victoria.

L’equip masculí jugava dins Barbara del Valles (Barcelona) i va perdre el primer Set per un ajustat 25-23. Va reaccionar el nostre equip i va guanyar els altres 3 Sets amb relativa comoditat. Mes complicat ho va tenir l’equip femení, que va veure com l’equip visitant s’avançava en el marcador per 0-2.

El tie break del cinqué Set no va tenir mes color que el del nostre equip, que se va impossar per 15-5. Aquest diumenge l’equip femeni juga dins Hospitalet, un equip que a la 1ª Jornada va guanyar dins Illa Grau per 2-3

A partir del tercer Set les nostres jugadores varen pujar el seu nivell de joc i aconseguiren empatar el partit a 2 Sets. El tie break del cinqué Set no va tenir mes color que el del nostre equip, que se va impossar per 15-5. Aquest diumenge l’equip femeni juga dins Hospitalet, un equip que a la 1ª Jornada va guanyar dins Illa Grau per 2-3.

Els resultats d’aquests partits son els següents:

CV. BARBER A – CARNIQUES SUNYER CVM : 1-3 (25-23, 19-25, 18-25, 19-25). ABACCINO CVM – CV SANT BOI : 3-2 (23-25, 16-25, 25-12, 25-20, 15-5). També va jugar el nostre equip Junior Masculí Bicicletes Caldentey, que, aquest any juga la Lliga de 2ª Divisió Nacional. La Lliga va començar la setmana pasada i el nostre equip va guanyar dins Vilafranca. No l’hi va anar tant bé aquesta segona jornada, ja que va perdre per 0-3 amb el CV Portol. El resultat va esser de 20-25, 23-25 i 20-25.

Aquest cap de setmana els partits que hi ha dins Manacor, son els següents :

Infantil Femeni : Can Garanya CVM – CV Esporles, dissabte a les 10,00 h. Cadet Femeni : Hermanos Cañada CVM – CV Son Servera, dissabte a les 12,00 h. 2ª Divisió Balear : Bar Es Pop CVM – CV Pollensa, dissabte a les 16,00 h. Superlliga Masculina : Conectabalear CVM – CV Valencia, dissabte a les 18,00 h. 1ª Divisió Nacional : Carniques Sunyer CVM – CV Sant Martí, diumenge a les 12,00.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado